asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Her zaman yerecek değiliz ya firmaları iyi kısımlarını da yazalım... Bende bu aralar Asterisk ten dolayı bir Linux merakı var. Gerçi göçerttim yeniden kuracağım ama (çözümünü bilmediğim için :)) olsun. Bakalım eski bir linuxa sahibiz (RH9). Ve printerımın driverı yoktu RH 9 da tanımlı (HP PSC 1315 All-in-One). Sitesine baktım yok. Sonra geldik Support kısmına. Bir baktım chat with online technician. Bastım aaa karşıma Hello Ahmet, My name is Solomon. Welcome to HP Care bilmemne dedi :) Bu şekilde sordum. Çıkarttılar buldular. Ve sorunumu çözmüş oldum... Teşekkür ediyorum buradan duyarlılıkları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem için... (HP Türkiye'nin kulağına küpe olması dileğiyle...) PS: Tek kötü yanı chatin refresh based olmasıydı :) E o kadar kusur kadı kızındada olur :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HP nin zaten müşteri hizmetleri hep güzeldir hatta aradığnızda konuşmalar bile kayda aliniyor, Türkiyede dahil.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HP Türkiyenin kulağına küpe yapmamın sebebi bir çok yarışmaya sponsor olup sonra ekti de HP TR :D o yüzden dedim..[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Vay be... Adamlar chatin transkriptini e-mailime yollamış ya ... Helal :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hp us supportla gecen sene 2 ay bogustum ben laptopi gonderdim bide yapilmamis aleti bana geri gonderdiler ayrica telefon actiginizda hintliler cevap veriyo cunku yardim merkezi hindistana yonlendiriliyomus allahim kafayi siyiriyodum herifler papagan gibiler nefret ettirdiler[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sitenin neresinde bu chat with technician[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hp.com da support&drivers a gir. Ürün kodunu soracak ürün kodunu yaz. "See support and troubleshooting information" ı seç ara ürününü çıkınca tıkla o sayfaya gir Features & Alerts de yazıyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 valla ben iki gün önce AiO'lardan biriyle ilgili sorun yaşadım. support linklerine basmaktan canım sıkıldı. önce ürününüzün modelini seçin şimdi markası şimdi de kaç renkli olduğunu şimdi de ne zaman aldığnızı şimdi de yaşınızı şimdi de birşeyler yazın bu kutuya şimdi iki tur atın şimdi şimdi şimdi bekleyin şimdi şimdi ... chat bölümüne ulaşamadım ben. sen o başarıyı sergilediğin için seninle ilgilenmişler.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HP her yerde rezalet bi firma bence. USA olsun TR olsun...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 rezalet bence cok agir bir cumle olur compaq&hp birlesmesinden sonra (a.k.a New HP) bazi problemler yasandi garantiya gonderilen urununuzun garanti kapsaminda olmadigi soylemesi vs. ama hp bana gore herzaman icin musteri desteginde bana gore biraz daha iyi geliyor ozellikle ibm e gore web sitesinde bence en iyi destegi bulabileeginiz firma hp(hic eski model bir ibm notebook driverlarini sitesinden indirme gafletine dustunuzmu?) herkesin dusuncesi kendinedir ama HP turkiye ile ilgili hicbir sorunum olmadi olan sorunlarida gerekli baglantilari saglayarak rahatca cozumleyebildim ben seviyorum Hp yi..[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben yasadiklarimdan dolayi bencelere girmiyorum direk rezalet diyim hatta turkiyedede supportlarini aradim ordada verdikleri servis numaralarindan biri pedikur salonu cikti diger aradigim adamsa niye verdiler sana bu numarayi diye bana soru soruyodu trajik komik...ama sonunda biraz konusunca amerikadan aldigim aleti turkiyede tamir ettirebildim. ibm musteri konusuna gelince en basarili firmalardan biridir.. sahsen kullanmadim ama bu sekilde un yapmis bi firma gerci onlarda bilgisayar satmaktan vazgectiler...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla ben kullandım süperdi.raman'la kanka olduk. gerçi sonunda adam teşekkür etmekten bi hal oldu. üç defa teşekkür edip, başka bişi yapıp yapamıyacağını sordu. üzüldüm adama. :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar