Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Selam patiler. bu ders hakkinda kaynak olarak bi tek Mano'nun kitabi gosterildi bana, baska bir kaynak bilen var mi? ezbere dayali bi ders, ne bileyim daha kolay yoldan anlatan bi seylere ihtiyac duyuyorum. tsk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 işte durmadan new folder acıp acıp isimsiz bırakma, Dökümanları isimlendirirken kendina ait bir mantığın olsun, sıfatlandırarak isimlendirme. sonra işte, cache, indexing falan bunalra dikkat et. falan filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 egenin at kafası derslerinden galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Cuce said: işte durmadan new folder acıp acıp isimsiz bırakma, Dökümanları isimlendirirken kendina ait bir mantığın olsun, sıfatlandırarak isimlendirme. sonra işte, cache, indexing falan bunalra dikkat et. falan filan işte p0rn klasorumu cok guzel saklarim ben, kesin geccem ya. hissediyorum @Promenader, Ege'de her ders at kafasi kalinliginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 AMA HANI MUHENDIS FORUMUYDUK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bende vardı sanırım ya. Eve gidince bakayım adına. İngilizce kitap sorun olmaz ama değil mi? Ders bu arada internette daha iyi anlatılıyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Peregrin said: AMA HANI MUHENDIS FORUMUYDUK ? sonra ben geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 barbu said: Bende vardı sanırım ya. Eve gidince bakayım adına. İngilizce kitap sorun olmaz ama değil mi? Ders bu arada internette daha iyi anlatılıyor sdfs. yok yok sorun olmaz niye olsun. zaten turkce kaynak yok ders hakkinda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 dana22 said: sonra ben geldim.. sen de doktursun ama ne dokturusun cozemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Benimki de MANO muydu hatırlamıyorum ama bakayım bi. Değildi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mano bible gibi yazmis da yazmis emenike. icimden okumak gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar