Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arkadaslar signup sayfasi bende sürekli hata verio bana acc alabilecek ya da fazladan acc verebilecek var mi? *!kalbi hiz limitini asar*[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi bu saate kadar nerdesınız :)[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 off ya ne bliim sabah 6ya kadar bekledim en son bayilmisim bilgisayar karsisinda oda arkadasim öle dedi. Fazladan acc alan bisürü insan varmis. Verebilcek varsa kollarimi göğe kaldirip aaliicam.[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bir saat daha uyanik kalamadim bir saat sadece bir saat. aaliyorum[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Alamadın mı acc.?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hemen panik yapmayın bulunur bir account. Sen canını sıkma. Az sabret yeter.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sabah 6ya kadar bilgfisayar karsisinda oturdum uyumusum sonra yata nasil girdim hatirlamiyorum bile. Uyuduktan bi kac saat sonra baslamis herhalde acc alimi. 21.00 gibi uyandim 21.10 gibi forumlara girdim. bi baktim sign up. ama 21.00 de bitmis kafami duvarlara vuruyorum su an.[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bitti acc alımları geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hain acc. yoksa bende fazladan bir tane var :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 acc yaadi birden arkadaslar bi tane yeterdi yahu. Lazimsa geri alin valla utandim simdi paticik seferber oldu benim malliğim icin.[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende var atıyorum öden msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yav fazlalardan bitanesini bana yollasan madem yağdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1 tane account ya kimsede yok mu? devirli kullanmaya raziyim 1 kiside bilemi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar