manyakmen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 :) Sayın Drall benim sefe bilgisayarla maalesef hiç bir alakam yok ben de sizin gibi araştırırken buldum firmayı yorumları araştırırkende sizin yorumu gördüm ona istinaden yazdım bu yazıları sitenizi zaten takip ediyordum kedim için ama yinede söylüyorum sefe bilgisayar bir numara 03122525353 telefonu lazım olan arasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Naptın miyaw yolladın mı laptopu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 abi ben yurtdisindayim hala,yegene adres ve telefonu verdim.o yollayacakti ama sonuctan haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Okkey sonuçları heyecanla beklemekteyiz, tamir edebilirlerse iki üç macbook var çevremde sıvı temaslı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 miyaw bey naptın haber var mı döndün mü yurtiçine? laptop canavar gibi olmuşsa ankaraya yollucam, yoksa burda kadıköyde de varmış sıvı temasını tamir ettiğini söyleyen bi yer, oraya götürücem laptopu ankaraya kargolamaktansa. gerçi param da bitti yine nası yapcam bilmiyom, keşke varken yollasaymışım sdf laptop kendi kendine kapanmaktan vazgeçti, artık hep pil dolu diyo ama güç kaynağına güç adaptörü diyo, laptop kendi kendini içeriden tamir edicek diye düşünmeye başladım edit: kadıköydekinin ekşi yorumlarını okuduktan sonra rotayı tekrar ankaraya çevirdim, senden yorum bekliyorum :( edit2: facebook sayfasına girip bakmayı niyeyse şimdi düşündüm, baya güzel işler yapmışlar gibi görünüyo açıkçası. senin laptopu da tamir ettilerse direkt yollayayım para bulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 yeni dondum tr ye,sabaha adamlarla konusup makineyi yollamayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar