Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Just another laptopa sıvı döküldü topici

Drall

Öne çıkan mesajlar

:) Sayın Drall benim sefe bilgisayarla maalesef hiç bir alakam yok ben de sizin gibi araştırırken buldum firmayı yorumları araştırırkende sizin yorumu gördüm ona istinaden yazdım bu yazıları sitenizi zaten takip ediyordum kedim için ama yinede söylüyorum sefe bilgisayar bir numara 03122525353 telefonu lazım olan arasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
miyaw bey naptın haber var mı döndün mü yurtiçine? laptop canavar gibi olmuşsa ankaraya yollucam, yoksa burda kadıköyde de varmış sıvı temasını tamir ettiğini söyleyen bi yer, oraya götürücem laptopu ankaraya kargolamaktansa. gerçi param da bitti yine nası yapcam bilmiyom, keşke varken yollasaymışım sdf

laptop kendi kendine kapanmaktan vazgeçti, artık hep pil dolu diyo ama güç kaynağına güç adaptörü diyo, laptop kendi kendini içeriden tamir edicek diye düşünmeye başladım

edit: kadıköydekinin ekşi yorumlarını okuduktan sonra rotayı tekrar ankaraya çevirdim, senden yorum bekliyorum :(

edit2: facebook sayfasına girip bakmayı niyeyse şimdi düşündüm, baya güzel işler yapmışlar gibi görünüyo açıkçası. senin laptopu da tamir ettilerse direkt yollayayım para bulunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...