quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Bu akirafes çok sakıncalı adam abi, ne iş yaptığını anlamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben bilgisayarcıda çalışıyorum. 6800 iş günüm oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Revangelis said: topici yukarda tutuyoruz fena mı Yok yanlış anlaşıldım. Yani resmi buldunuz. Daha ilk anda dr. u tanıdınız. O anlamda söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 akirafes konuyu dağıttığım için çok üzgünüm ama aramızda hala en iyi doktorun kim olduğunu bilmeyen plebler var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben de geri kalmayayım. En karizması düşük doktor. Her ne kadar rating i olsa da ben ısınamadım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ben hepsini tanıyorum, özelden ada parsel yaz pazartesi verilmiş bil :) bide etrafta hangi bankalar var onlarıda yazarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar