Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Sorun ozetle; Oyun, audio/video streaming gibi seyler calisirken ses de bozulma ve o anda oyun oynuyorsam ses deki gecikmeye bagli olarak oyunda da cok kisa donmalar oluyor. Bu sorun windows 10 ile beraber basladi, 8.1 den direk upgrade etmistim, nasil geri donecem fikrim yok. stuttering: donma gibi ama sanki 1 sn de 5 birim ses sample edilecekse, zamanlamada sorun varmis da 5 birim ses 2 sn de sample edilmis gibi bir durum. Butun driver lari sifirdan latest kurdum fayda etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Farklı ses kartı driver'ı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 win10'da sürücülerle services.msc arasında uyumsuzluklar oluyor bazen, ince ayar gerekebiliyor servislere. google'da aradım services.msc win10 sound problems diye bir sürü şey çıktı. bakınmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Dün aksam gecen hafta çıkan büyük release İ indirdi pc, bir şekilde auto update yapmamış nedense şimdiye kadar. Sorun çözüldü, baya test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 update yapmadan win10 a laf etmek ... çıkçıkçıkçık ... çok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar