Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 buzkirpisininde char var orada estlandda[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
pekitkan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Ares olursa ben sonuna kadar varım... benim için hiç farketmez. çoğunluğa uyarım
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alışmamış popoda iç çamaşırı durmazmış. Ben diez'de sürekli kasamam. kimseyi tanımıom :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ares insan ozmn[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Herkes farklı serverlarda. Kimse esas Char'ını bırakıp gelmiyo. Ha ama derseniz ki herşeye sıfırdan başlanıcak, atnı serverda level 1 den level 60 kadar beraber savasilcak. Bu biraz zor bi ihtimal.... öyle diil mi?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 la alooo alooo (yırtık prezervatifin yırtık kısmından seslenir) beni unutmayın bende yeni geldim.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Gladros, 27 Ocak 2005 18:39 tarihinde demiş ki: buzkirpisininde char var orada estlandda oda 46 zaten.[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim lvl 37 barbar vardı bi chitin bulsam üstüne estlandda kimse çakmaz lvlı elidede bi halbert vardı 131 ap falla herkez başlarsa olur[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
anthro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hos vakit gecirebilicek bi yer oldugu kanısında hemfikirim ; su aralar varlıgını siddetle surduren lag hadisesi sonunda olumlu bi ise yaradi dielim ^^[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 desenizki adam edecem zırh vs verecem ben gelirim arese ama hiç yoktan xigenonda biraz bişelerimis var[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim Diezde bi şeyim yok bi sadece 51 magem var param olsa zaten staff yapıcam kendime ama nerede ... bütün mal varlığım flameden lightninge geçerken heba oldu :D [signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 27 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 IQ ve konuşma seviyesininde yükselmesi dileğiyle.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
bartuU Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben bi acaiplik goremedim konusma seviyesinde
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sende nerede takılıcaksın bi karar ver charles gel kas ko da güzel güzel bırak ultimayı gelecek kol[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 27 Ocak 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
bartuU Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ikisi bi aradada yuruyo yaw bak bana asagıda para kasıo makroda yukarda lvl kasıom valla 4 m para yaptım 3 gunde ko sayesinde :P
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bi ton hack programı ve bi ton bugu olan oyun mu Ultima dan daha güzel :) Yapmayın. KO da zamanında oynamıştım. Adonis di serverın adı heralde. Priest oynamıştım lvl 59 civarı bıraktım. Sonra Areste oynayım dedim. Yok bana göre değil herkes bi bug veya program bulmuş oynuyor. Benim gönlüm el vermiyor öyle oynamaya.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hack devri sona erdi ..[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 maalesef bugun itibariyle hack devri bitti
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Forumun level ortalaması iyice yükselmeye başladı... Footlocker, kIzIn1i, anthro, iskocyaLi, pesmerge, bartuU , Gladros ve daha ismini hatırlayamadığım oyun hakkında bilgisi yüksek olan arkadaşlar derken Hasanmezarci, DousH ve saruman204 te geldi tam oldu... Resmi forum sitesinden sonra en büyük ve en güvenilir. KOL forumu olduk galiba.. Yeni gelen arkadaşlar şanslı.. Oyun hakkında bilgi düzeyi yüksek insanlardan yardım alabiliyorlar.. Bu sırada Ares'lilerde çoğalmaya başladı. Sevindirik oldum :lol: Birde içimizde yalancı arkadaşlar olmasa daha i olcak..!![signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Biraz detay alabilir miyim nasıl bitti? Bitti ise arada girip takılırım. Chitin set yapıyordum en son onu bitiririm hiç değilse.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. vktk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ares zaten aşmış gitmiş xigenon un yavaş yavaş moku çıkıyor gibi en düzgün server diez gibi geliyor bana.. BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 27 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Biraz detay alabilir miyim nasıl bitti? Bitti ise arada girip takılırım. Chitin set yapıyordum en son onu bitiririm hiç değilse. yeni patch geldi kohack devri kapando[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 henüz buglar hakkında bir bilgimiz yok yyenisi bulunana kadar onlarda kalkmıştır hrlde[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şu lag olayı olmasa KOHack umrumda değil ama lag varken KOhack in faydasını çok gördüm yalan söliyemem.... en azından40 mil. u kolay tarafından kazanmamı sağladı...Ama lag olmasın Hackte olmasın razıyım...Telekop un a.q. dicek başka bir şey yok....[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: Footlocker, 27 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Evet gayet sıcak bi ortam bence burası :P İşte KOL dünyasınının görebileceği en azimli charın sahibi.. Ne kadar ksıa sürede level 51 olduğuna inanamazsınız. Helal olsun benim kardeşime. Seni tanıdığım için çok mutluyum erkinim :D Abicim kusura bakma ya 3 gb lık bişi indirdiğim için nette ne varsa kapatıyorum..bu oyunu sevmemi sağlayan kişilerin önünde gelirsin sen bende seni çok seviyorum ..buarada lvl 52 oldu hatırlatıyım :P Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/825376-forumun-level-ortalamasy-yukselmeye-ba%25c3%25belady/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Biraz detay alabilir miyim nasıl bitti? Bitti ise arada girip takılırım. Chitin set yapıyordum en son onu bitiririm hiç değilse.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
vktk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ares zaten aşmış gitmiş xigenon un yavaş yavaş moku çıkıyor gibi en düzgün server diez gibi geliyor bana..
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 27 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Biraz detay alabilir miyim nasıl bitti? Bitti ise arada girip takılırım. Chitin set yapıyordum en son onu bitiririm hiç değilse. yeni patch geldi kohack devri kapando[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 henüz buglar hakkında bir bilgimiz yok yyenisi bulunana kadar onlarda kalkmıştır hrlde[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şu lag olayı olmasa KOHack umrumda değil ama lag varken KOhack in faydasını çok gördüm yalan söliyemem.... en azından40 mil. u kolay tarafından kazanmamı sağladı...Ama lag olmasın Hackte olmasın razıyım...Telekop un a.q. dicek başka bir şey yok....[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: Footlocker, 27 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Evet gayet sıcak bi ortam bence burası :P İşte KOL dünyasınının görebileceği en azimli charın sahibi.. Ne kadar ksıa sürede level 51 olduğuna inanamazsınız. Helal olsun benim kardeşime. Seni tanıdığım için çok mutluyum erkinim :D Abicim kusura bakma ya 3 gb lık bişi indirdiğim için nette ne varsa kapatıyorum..bu oyunu sevmemi sağlayan kişilerin önünde gelirsin sen bende seni çok seviyorum ..buarada lvl 52 oldu hatırlatıyım :P
Öne çıkan mesajlar