Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Selams, şimdi normalde bir düğmemiz var. Basınca bir yere yeni bir kayıt ekliyor, birçok alanı vs var kayıtların, onlar dolduruluyor. istiyoruz ki , sadece ilk kayıttan sonra yeni satır ekleye basıldığında bir pencere çıksın (ext.net confirm ile yapıyoruz bunu) ve işte kaydetmek istiyor musunuz? falan diye sorsun. Bunun kontrollerini C# tarafında yapacağız bu arada. Dediğim gibi sürekli değil sadece ilk satırdan sonra ikinci eklenmek istenirse çıkacak, sonrasında 3-4-5-6-7-8 kaç tane giderse gitsin sormayacak. Evet'e basılırsa kaydetme + yeni satır, hayır'a basılırsa sadece yeni satır. Ext.net, JS falan çok yeni olduğum şeyler. Daha asp tarafından arkadaki (c#) fonksiyonu nasıl tetiklerim onu bile beceremiyorum siz düşünün. Nasıl yapılır böyle şeyler?
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Alakali butonun click event'ine bi fonksiyon atayip ya da var olan fonksiyonu editleyip "surda su varsa bunu sor, yoksa dumduz devam et" dicen iste.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 O benim de aklıma geldi de, öyle yaparsak uyarı mesajı yine de her clickte çıkmayacak mı?
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Kullanicinin kac satir ekledigini takip ediceksin iste. Atiyorum her click'de bi input ekliyosa alakali container icindeki input element sayisina bakabilirsin ya da daha basit tutmak istersen her click ile artacak bi counter variable tutabilirsin.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bulunduğu alanın wrapperına bir class eklesen ilk kayıtdan sonra olmaz mı ? jQuery'den örnek verirsek if($('.wrapper').hasClass('noQuestion')) //işlem tarzında ama ext.net hiç kullanmadım tabi genel olarak asp ile pek aram yok
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Javascript ve jquery konusunda neredeyse hiç deneyimim yok, özellikle jquery :D Daha önce ufak tefek şeylerde kullandım da bu beni aştı biraz :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ext.net confirmin gösterilip gösterilmemesini c# tarafında kontrol etmeyi başardım da, JS kullanarak düğmeye tıklatma işinde patladım bu sefer de. istiyorum ki, confirmde yes derse 2 düğmeye, hayır derse 1 düğmeye tıklamış gibi davrandırayım. Yes/No ayrımında sıkıntı yok, koyduğum alertler düzgün geliyor ama düğmelerin "Click"leri sıkıntılı. Ext: Button olmaları ile alakalı diye düşünüyorum ama emin değilim. document.getElementById('btnKaydet').click(); deniyorum olmuyor, daha bir çok yol da denedim yine olmadı. Nasıl yapılır bu iş?
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Buna bak bakim isini gorcek mi? http://stackoverflow.com/questions/8147334/call-an-asp-net-event-handler-on-ext-net-button-click
Öne çıkan mesajlar