phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ne yaptın nuki olum doğru bazı parçaları dinlendirici ama hepsi değil... onun yerine secret garden jetro thull... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 godfatherı dinlediğm zaman moda giriyorum silah olsa da birini vurarsın geliyo eahe[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 scorpions still loving you da güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Stratovarius - Coming Home Dream Theater - Goodnight Kiss[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dt'den bahsetmişken space - dye vest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bugün iyice damara bağlayacaksınız siz beni =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ian Anderson'ın tavsiye ederim. Rupi's Dance adlı albümü gayet güzel(başka albümü varmı bilmiyorum) yan flüt falan oldukça var.Bunun yanında diğer arkadaşlarında belirttiği gibi Jethro Tull ve Secret Garden bide Renaissance de iyidir piyano ağırlıklı parçaları var güzel sesli hatun vokali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evanescence Bring Me To Life[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 my immortal da olur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yani bazıları ne kadar güzel dinlendirici hatta mumkünse klasik türü şarkılar yazmışlar ozaman bende Rhapsody- Dawn Or Victory diyim töbe töbe :) Nese ciddi diyim, Liquid Tension Experiment - Lost Without You Sora harbi Vivaldi - Four Session (yanlış yazdım sanırım ehue kafamı kaldı aq(:) :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Maxim Mrvica --- Exodus harika bir parça tavsiyem olur herkeze..![signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 obacan Liquid Tension Experiment dedin aklıma geldi hourglass te süper şarkı acayipte dinlendirir hüzünlendirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 daha yokmu tavsiye[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet , bide şimdi aklıma geld keman ve chello seviyosan Apocaliptica dinle herhangi bi şarkısnı zaten çoğu metallicanın sarkıları[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bilmiyorum beğenirmisin ama pentagram - sonsuz.. sözleri benim çok hoşuma gider :utaniem:[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: obacan, 26 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Evet , bide şimdi aklıma geld keman ve chello seviyosan Apocaliptica dinle herhangi bi şarkısnı zaten çoğu metallicanın sarkıları Path ve Romance güzeldir mesela..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ++Harmageddon,Toreador,Bütün Sepultura coverları[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İhtiyaç Molası da güzeldir özellikle parçalarının keman ve piyanoları çok güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 apocalypticanın sepultura coverları dinlendirmez, anca kafayla cinsel münasebette bulunur. sepultura dinlicekseniz orjinalini dinleyin :)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 enya - only time. uçurur valla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gregorian var bi de. Tam huzur müziği =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 O_o Ben Roots dinlerken Depresyona giriyorum !!![signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Gregorian var bi de. Tam huzur müziği =) swarrrm var bide[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Gregorian var bi de. Tam huzur müziği =) harbi ya bende tam onu yazmak için girdiydim. greagorian 3 chapter albumleri oldu son bildigim kadariyla. bi de bana ozel bir sarki war herkesde ayni etkiyi yaratmiyor ama manowar- louder than hell - courage .[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Infernal_Reborn, 26 Ocak 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Gregorian var bi de. Tam huzur müziği =) swarrrm var bide bide yeni moda dethkürsh var[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar