Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 MSN Messenger 6.2 + MsgPlus'da bir linke tikladigimizda default browser degil de direk IE aciliyor, var midir crack veya Plus plugin olarak caresi? Avant kullaniyorum, dert oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya bi ara aynı olayı bende dert ediyodum . Sonra şans eseri yaptım oda alakasız bir şekilde oldu ama çalışıyor bende . Plus Tercihlerde POP3 Email desteğini biliyorsundur mutlaka. Ordan aşada Epost programı linki var. ordan kullandığın programın .exe sini göster çalışıyor . Ben ancak bu şekilde çözdüm sadece bir öneri ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar