Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lutfen Yardım Edin..

grind23

Öne çıkan mesajlar

Modeminin markasına göre arama yaparsan belki bulabilirsin adsl'den server açmak için bazı ayarlamalar yapman gerekiyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
grind23, 28 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Çok guzel millet ... Bravo.. Bir soru soruyorum insan gibi,adam gibi cevap verceginize hepiiz ukululık yapıyorsunuz sırf msg atmı$ olmak için yazık..
Konu biraz dagilcak ama bu laf banami eger banasa / post kasmak gibi bir niyetim yok sahsen kendim gereksiz duyuyorum / eger nasil cozceni bilseydim soylerdimbildigim seyi dedim adsl den aciliyor / eger bana deilsede ozur dilerim. iyi aksamlar[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma olduğunu farkedip sildim ....![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ocak 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dedim ya hiç alakası olmayabilir ama bi kaç gun once başıma gelen bir olay aklıma geldi o yuzden yazdım uehuaeuha . Yoksa alakası olmadığı bende biliyom :lol:

Çok saçma oldu yaw sileyim :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 28 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
IPX/SFX aktarma iletişim kuralını devreye sok

Aklıma geldi yazayım dedim ne olur ne olmaz ...!

Alakası yok.İşletim sistemi nt,xp ise onu yapmasına gerek bile yok. 98 veya 9x ise zaten onu yapmadan internete bağlanamaz.[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen
Sosyal ağlarda paylaş

valla varya aç kurt gibi bekliyonuz , biri bişi saçmalasada bassak lafı diye :lol: varyaaaa , az değilsiniz ha! :|[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...