Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba bi girin bakın karakterler meslekler hakkındaki düşünceler vs yazın.

Spirit_turkey

Öne çıkan mesajlar

bildiniz taktikler vs. yazında insanlar faydalansın

benim düşüncem oyundaki en iyi karakterlerden biri rougelar hangi ırk olursa olsun lvl 10 da dual wield ve sword aldında

Şahsen ben bugün aldım lvl 15 mage bile kestim size öle sölim süper oluyosunuz damage olayı aşıyo zaten onu sölemiyorum bile.Oyundaki adım Dolis(güzeller güzeli orc_lady)

Bana bu oyunu örenmemde yardımcı olan Zulkarneyn ve Ceti ye teşekkür ederim bu arada hordish mannerdayım isteyenler oyunda bana pm atsın konuşuruz vs.
Sosyal ağlarda paylaş

- 56 hunterim war soloda cok iyi pvpdede cok iyi tek basina rahatca kasabiliyosun parti adami deil diyolar...
- eger leatherworkingseniz kesinlikle elemental olmayin
volcanic set disinda bisi yapamiyosunuz tribal olun tribal tribal...
- tek basina gorev kasmak yerine kendinize belirli bi alan belirleyin ve devamli orada kasin...
- horde gorurseniz acimayin kesin unutmayi ki o size acimayacaktir...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim arkadaslarım dagılmıs durumda horde alliance karısık.O yuzden bende karar veremiorum.Ama Horde olursam Tauren/Shaman yada Troll/Rogue Alliance olursamda Dwarf/Paladin yada Human/Mage.Hangisini onerirsiniz ? Bide kimse NightElf Warrior hakkında konusmamıs ? Yani olsa Ilıdıan a benzer cokda tatlı olur gibime gelio :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

Gay. . . NightElf mi gay oluo ?
Yanlısın var. . .
Kusursuz Irkın kararmış hali olsa bile elflerin her turu insanlardan cok daha kutsal sayılır. .
Orc=Hayvan...
Tauren=Hayvan Oglu Hayvan...
Undead=Adı üstünde curuk carık kemik parcası..
Elf=Kusursuz varlık...
İnsan=Kusursuz varlıgın kolesi...
Dwarf=Tam anlamıyla eksik...
Troll=Kıtlık geciren zayıf ırk (Afrikalı Orc)...
Gnome= :p onları hiç sayma bile gorunmuyolar...

Bence bidaha dusun ???[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karabulut, 21 Ocak 2005 07:52 tarihinde demiş ki:
- 56 hunterim war soloda cok iyi pvpdede cok iyi tek basina rahatca kasabiliyosun parti adami deil diyolar...
- eger leatherworkingseniz kesinlikle elemental olmayin
volcanic set disinda bisi yapamiyosunuz tribal olun tribal tribal...
- tek basina gorev kasmak yerine kendinize belirli bi alan belirleyin ve devamli orada kasin...
- horde gorurseniz acimayin kesin unutmayi ki o size acimayacaktir...

dedik dragonscale git diye ama annatamadik
yok ayakkabi yapicakmish kendiene yok ivir yok zivir[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Nightelf Warriorum. Oynaması ÇOK zevkli hele bide Two handed sword Skilini teachlatıp swordu elinize alırsanız bi tutuşu var hayran olursunuz. Ama warrior çok güçsüz olduğu için Paladine Dönebilirim. Ama sanırım Warriorda kalıp yeni patch ları bekliyecem.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

ona ben karışamam sen yapına uygun class secıceksın yanı sana su güzel bunu oyna dersem sen 1 hafta sonra bayarsın en güzeli kendın bulman örneğin ben warrior-rogue arası gidip geliyorum kimileri diyor warrior güçsüz önemli değil benim için insanların görüşü ben plate armor giydiğim zaman altımada kodo yada wolf cekınce olacak karizmamı düşünüyorum :D arkası zaten geliyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya suanda arkadasımın acc sı var ve betasında oynadı rogue charla ve hosuma gıttı ama oyunun bence en kotu olayı hayatın yurumekle gecıyor bellı bı level sonrasında at alıyormussun ama o zamana kadar zaten ayakların nasır baglar :)[signature][hline]Meyve Veren Agac Daima Taslanir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

rogue oynayacaksan bikere sabırlı bi insan olmalısın. Hide da iken 10 metre ötedeki adamin nasil mob kestiğini düşünüp ona göre bir sonraki adımda nereye gideceğini kestirip orda olmalısın. Rogue oynamak öyle warrior gibi huydaaaa daldim gitti diye olmuyo. Manyak stun atarim çatçat diye direk stun atarak da o ynanmaz. Her skillin bi yeri ve zamani var. Sen ilk gödüğün adami kesmek için evasion vanish herşeyini kullanir kesersin adami arkadan senden 4 level düşük adam gelir ezer seni ağlarsın. Kazanamayacağın combata kesinlikle girmeyeceksin ve oldu ki kazanacağını düşündüğün combata başkalari karışırda kaybetmeye başlarsan kaçış planin hazır olmalı ( dağ eteklerinde sprint ile spell range dışına çıkabilirsin örneğin yada moblarin yaninda vanish atip distract ile onlari rakibine saldirtabilirsin)

kısacasıııııııı : oyuna yeni başlıyosan iyi bi rogue oyuncusu olman imkansız. Oynarsin sonra dersin ki bu ne abi shamanlar beni yeniyo warrior kesilmiyo rogue sux.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 21 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
said:
spawn77, 21 Ocak 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Ama warrior çok güçsüz olduğu için Paladine Dönebilirim. Ama sanırım Warriorda kalıp yeni patch ları bekliyecem.

imza bile olur bu laftan

Peh Heralde Oyunu sadece kesilmek. Millete yem olmak Noob noob nidalarıyla koşturmak istemiyorum. Ayrıca Benim birinci tercihim Human paladin olacaktı nightelf warriora ölesine bi bakayım diye açmıştım ve beğendim onu oynamaya karar verdim. Hiçbi class a sadece güçlü diye geçmem. Bunun UO olmadığını biliyorum. Msg yazarken karşınızındakininde insan olduğunu ve birşeyler düşünebiliceğinide Düşünün. Tabi insansanız.

Bu arada Nightelfler Hala bence Two handed Swordu çok karizma tutuyor. Dagger gibi kelimesini sanırım one handed için dedin. Sorarım sana o ellerle nasıl tutacaktı swordu. Taurenden büyük eli var :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi milletin benle aksi düşüncelere sahip olmasa kuvvetle muhtemel ama tank warriorum vardı kendimden 34 LvL'dım ben ve çok rogue pvpsi yaptım tabiki Türk'ün pvpsi farklı olur hepimiz oyun mercimekleriyiz anlarız biz bu işten de onlarda iş tutar sonuçta... 5 level fazla rogue'a bile kaybetmedim kontr atak abilitylerim sayesinde bana ne kadar hızlı vurursa o kadar hızlı öldü kendileri...[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

hehe elf warrior one hand sword tutması çok komedi :D neyse ben örneğin rogue-warrior arası gidip geliyorum warrior zayıf deniyor belki doğru belki yanlış bunlar göreceli şeyler herkesin seçtiği classı seçmektense gider gariban warrior olurum daha iyi :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...