Aramis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya arkadaslar basindan kalkamicagim adam gibi bi oyun varmi?turu farketmez sadece beni sabahlara kadar baglasin?nerede eski daggerfall lar felan ya cildiricam...[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 MMORPGlerden kendine göre bişi beğen olmazsa soldat yada MP olarak JA oynayabilirsin eğer cs çok bal diyosan.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hmzz Ole sabahlara kadar basında tutacak bir oyun bilemioyurm ama Lotr Battle for Middle Earth iyi bir oyun. Baya Vaktini alabilir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
malcolm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tam olarak nasıl birseyler istedigini soyleseydin daha iyiydi. Ultima online, diablo ,rome total war eger hala oynamadıysan bunlara bir bak.
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ha Birde WOW[World of Warcraft] Ben Betalarında bile Sabahlamıstım hemde ne sabahlama Israrla Oneririm.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hearts of ıron2[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vampire the masquerade: bloodlines rome: total war prince of persia: warrior within[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sid meier's pirates i öneririm[signature][hline]shinsetsu desu..
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 total war harbi sabahlamalık.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Disciples'i oynamadiysan oyna. WoW'da sabahlayabilirsin ayrica arkadasin dedigi gibi. Kasimdan beri sevkim kirilmadi, hala vaktim olsa sabahlarim...[signature][hline]Tulahr
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende firsat olsa sabahlayacagim oyunlar: half-life 2, morrowind, star wars galaxies, doom 3, wow, falloutlar.
spider_hip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bence Axis & Allies gayet güzel..[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 platform + action seviyosan Prince of Persia - Sadns of Time ve Warrior Within i şiddetle tavsiye ediyorum dandik laptopumda bile çalıştı (p4 2.4, 512 ram, 64 shared video ram, intel 855Gchipset ekran kartı)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bne şu an armies of exigo oynuyorum baya sardı beni[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orjinal warcraftın varsa battle.net, paran varsa world of warcraft, zamanın yoksa little fighter 2, paran yoksa ama zamanın varsa vampire the masquerade bloodlines.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya şu wampire hdd de kac gb yer kaplıyo?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2.850gb + 0.61mb daemon tools :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ok cok saol[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 diablo 2 orjinal cd alırsam yani lod la beraber satılıyor ya, onu alırsam battle.net te oynayabilirim değil mi? yani aylık ücret ödememe gerek kalmaz?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arama yaptım fakat tam bi bilgi edinemedim bunun hakkında.ben buldum d&r da 40 milyona içinde diablo 2+lod var.onu alarak battle.nete girebilir miyim? içinden cdkey çıkıyo sanırım.aylık ücret yada başka bi ücret vermem gerekir mi?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olmaması lazım[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
Öne çıkan mesajlar