Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Selamlar Bir gridview'ım var, buna da gelen bir liste var. Loading timedaki sıkıntılardan dolayı lsiteyi 500 500 böldük. Gridview'ın ilk sayfasına gelen kayıtlar hatasız ama sonraki sayfalara birşey gelmiyordu. Çünkü Gridview'a bağlı SP firmaId parametresi ile çalışıyor ve gridview'ın diğer sayfalarına bu parametre gitmiyor, gidemiyor. Session variable kullanarak yaptım ama olmaz dediler, diğer sayfalara FirmaId'yi request parameter olarak gönder dediler. SPnin yapacağı pagination için gerekli başka bir parametreyi de yine request parameter olarak göndereceğim. Ve sorunlarımız burada başlıyor. Custom bir pagination kullanıyoruz, pageIndexChange gibi bir fonksiyonumuz yok. Ondan dolayı sayfanın değiştiği kısmı yakalayamıyorum bir türlü. Klasik sağ sol okları falan var ama kodda o okları kontrol eden kısımları bulamadım. Grid'in bind fonksiyonuna koysam request parameter gönderme işini mantıksız olacak, grid yüklendiği gibi tekrar bir parametre göndererek gridi okunmaz kılacak vs. Dediğim gibi herhangi bir button control olmadığı için oraya da koyamıyorum. Nasıl halledebilirim bu işi bir fikri olan ? Edit: Custom pagination'un içinde buttonları kontrol eden bir bindpaging fonksiyonu var. Ona dadanmak mantıklı gibi geliyor da emin değilim işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 custom pagination kullanıyorsan gridview in pagination buttonlarını değil de kendin ekleyeceğin custom sayfa buttonları olmalı. o buttonlar dinamik bir şekilde yaratılacağı için tıklandığında pageload da yakalaman gerekecek. pageload da bunun nasıl yakalanacağını internette bir araştır istersen, pageload da yakaladıktan sonra gridview in pagination ı için db den sorgu atıp ekrana gömen bir fonksiyon yazıp çağırmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Pageload'da da firmaıd null mu değil mi kontrolü var, null değilse o tekrar bind yapılıyor. Sıkıntı parametrenin null gelmesi. !PostBack ile kontrol arasında o parametreyi tekrar göndermeliyim ki aşağıdaki if'e girebilsin. Pagination da Bind'ın içinde bu arada. Haliyle butonlar da orada. !postback ile kontrol arası butonları yakalasam işe yarar mı acaba? Tabi önce yakalamayı da becerebilmek gerek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 pek olayi anlamadim ama. gridde scroll yaptikca 500 500 eklsene olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Kullandığımız pagination sayfa numaraları ile çalışıyor, scroll ile yapmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 firmId yi hidden label da fln saklamak çözer mi sıkıntını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar