Berk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yayın istiyormusunuz ey ahali ona göre yayın yapacağım veya yapmaycağım.
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben isterim[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pink floyd-wish you were here[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pink floyd - money[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 cengiz baysal diye bi turk baterist var ondan blues 99 ve ruzgarın cocugu varsa tabii. yoksa da calarsın jazz biseyler kafaya gore.[signature][hline]
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanırım sabaha kadar yayın yok:([signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 testing yayın geliyo mu süper[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 geliyor gayet net :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Eivind Aarset - Family Pictures albümünün sonundayım birazdan Eivind Aarset's ELectronique Noire albümünün tamamını dinleyebileceksiniz[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi olur. tutmadım ben bu parçayı :P[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Orchestral bişiler çalarsan sabaha huzurlu başlaış olucagız :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!!
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orchestral müziğim yok caz/blues/electronica dendiği gibi çalınacaktır kendi dinlediğimi yansıtıyorum valla istek almıyorum bu sabah üzgünüm[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ok saol. sana güvenmek zorundayız bakalım bizi gune nasıl baslatcan :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!!
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok zorund adeilsin kendinde varsa dinleyebilirsin orchestral müzik ben eivind aarset ile devam ediyorum 4 saat önce başladığım güne (work sux!)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 istek almaya ne zaman baslıyorsunuz :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!!
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dediğimgibi takozluk yapıyorum, takoz: boş olan yayını doldurmak için o an dinlediğini yayına atan WJ istek almıyorum birazdan albüm biticek o zaman da shuffle gidicem çok karışabilir türler bol bol forward da yapbilirim ruh halime göre yayını almak isteyen varsa alabilir benden[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o zaman sana iyi takozluklar :D ben kacar :-)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!!
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Volfi bende yok şu anda elinde varsa bir coldhouse rica edebilirmiyim yoksa canın saolsun Edip: Pardon yeni okudum tamamını istek olayı yokmuş iyi yayınlar o zaman :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 28 Ocak 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hocam yok ööle bişi elektronik müzik heralde coldhouse olsaydı bende sevdiğim bişi olrudu elektronik gittiğim için onu devam ederdim :P son iki şarkıyı atlıyorum fazla elektronik kaçıyolar bana biri de fazla bayık :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eyes of a stranger gibi ehe seviyom lan ben bu şarkıyı[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sabah sabah dream tehater ı çekemiceme karar verip b ye bastım ve rush geldi bunu çekerim :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 King Crimson dan In the Court of the Crimson King albüm yayını[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Alah epitaph ellerine sağlık[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 The Dream And The Illusion ı atladım, çok uzun sürüyo ve zamanım yok Court of the Crimson King den sonra yayını bırakıyorum öğle yemeği molası var dinlediğiniz için teşekkürler[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Albümün son şarkısı Gözlerim Denizde ortamı bozmadan devam etmeye çalışıcam her ne kadar Fikret Kızılok kadar dumur başka bir albümüm olmasada devam :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar