Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YAN gel YAT

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

Dünyada banka soyanlar elde silah, kafada çorap-maske şekil yapıp tanınmamaya çalışırlar. Hele bir de yakalandılar mı, feriştahı gelse kurtaramaz. Amerika;da 1) Vergi Kaçırmayacaksın. 2) Banka soymayacaksın. Onun dışında her şey serbesttir. Ama Türkiye;de silaha da, maskeye de gerek yok. Milletin 20 milyar dolarını soyan bankaların sahipleri lamba gibi ortada dolaşıyorlar. Adı-adresi belli bir şekilde mis gibi yaşamaya devam ediyorlar. Borçları erteleniyor. Bir yolunu bulup Tv;lerinde gazetelerinde düdüklerini öttürmeye devam ediyorlar. Türkiye;de soygunculuğun tarihi yazılıyor...
Gelin feyz alın, banka nasıl soyulurmuş öğrenin, yıllarca yatmayın boşa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...

[Bu mesaj The_Guerilla tarafından 28 Ocak 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sana geçen günlerde gazeteye çıkan bir haberleri hatırlatmak istiyorum
1) K. Kıbrıs 'ta bankayı boşaltan ve sonra G.Kıbrıs'a kaçan bankacı kimliği belirsiz kişiler tarafından ailesi birlikle öldürüldü.
2) Demirel yakalandıktan sonra intihar girişimi ve hapishanelerde sürünmesi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...