SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dünyada banka soyanlar elde silah, kafada çorap-maske şekil yapıp tanınmamaya çalışırlar. Hele bir de yakalandılar mı, feriştahı gelse kurtaramaz. Amerika;da 1) Vergi Kaçırmayacaksın. 2) Banka soymayacaksın. Onun dışında her şey serbesttir. Ama Türkiye;de silaha da, maskeye de gerek yok. Milletin 20 milyar dolarını soyan bankaların sahipleri lamba gibi ortada dolaşıyorlar. Adı-adresi belli bir şekilde mis gibi yaşamaya devam ediyorlar. Borçları erteleniyor. Bir yolunu bulup Tv;lerinde gazetelerinde düdüklerini öttürmeye devam ediyorlar. Türkiye;de soygunculuğun tarihi yazılıyor... Gelin feyz alın, banka nasıl soyulurmuş öğrenin, yıllarca yatmayın boşa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 28 Ocak 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sana geçen günlerde gazeteye çıkan bir haberleri hatırlatmak istiyorum 1) K. Kıbrıs 'ta bankayı boşaltan ve sonra G.Kıbrıs'a kaçan bankacı kimliği belirsiz kişiler tarafından ailesi birlikle öldürüldü. 2) Demirel yakalandıktan sonra intihar girişimi ve hapishanelerde sürünmesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya iyi anladım da.. kişisel bölümüyle n'alaka?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ABİ BAŞKA NEYE GİRER Kİ BİLMEM!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 konu dışı?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 YAHU İLAHA KONUMU OLCAK!!!AKLIMA GELDİ PAYLAŞAM DEDİM!!!HERŞEYE İTİRAZ ETMEYİN YAW LÜTFEN!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hayır, "konu dışı" diye bir bölüm var, onu belirttim. bu tür diğer konulara uymayan topic'leri oraya açıyoruz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ocak 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kusra bakma!!!daha dikkat ederim..saol uyarın için...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 rica ederim, iyi eğlenceler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eyw[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar