Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ay level dergisini alanlar![help]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ayki level dergisinde matrix'i neo ve trinity ile oynamanın yolu yazıyor fakat biz başaramadık.diyorki neo.dcx dosyasını alın ve ghost ile başlayan dcx dosyalarının tümünü bu dosya ile değiştirin.dosyaları bulduk fakat değiştirmeyi denedik değişmiyor nasıl değişecek.yani tüm ghost'un dcx dosyalarını neo olarak değiştirdik olmadı.örnek;ghost_1_car.dcx dosyasını neo_1_car.dcx yaptık olmadı:(.
Mesaj tarihi:
off gülmekten kendimi alamıyorum şu an kusura bakma ama çok saçma bişey denemişsiniz. rename yapmıcaksınız. copy paste le değiştireceksini o dosyaları.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
Boşverin Neo'yu Trinity'i ne güzel Ghost&Niobe var oynayın işte onlarla yahu.Zaten sesler kalıyo skinleri değiştirince doğal olarak berbat bir durum ortaya çıkıyo özellikle Niobe-Trinity'de[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Ben yapmadığım için bir şey söyleyemiyorum üzgünüm sadece arkadaşım yapmış onda gördüm.Yapmana değmez bence.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
Necromancery, 08 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
ya zaten ne uraşcan niobe çok karizma niobe trinity i cebine sokar

abartmasak?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
Cheat ve benzeri değişiklikler suxtır nesinden zevk alırsınız anlamam...
Neo ve trinity ile oynayınca ne haz duyucaksınki..... Peh...
Gerçi kendi tercihin bana ne[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Sanırım arkadaşın sorunu surda klasörün içinde ghost la alakalı bissürü dosya var fakat neo ile alakalı sadece bir dosya var yoksa bende mi yanlış anladım?!?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.
  • Yeni Oluştur...