son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bu ayki level dergisinde matrix'i neo ve trinity ile oynamanın yolu yazıyor fakat biz başaramadık.diyorki neo.dcx dosyasını alın ve ghost ile başlayan dcx dosyalarının tümünü bu dosya ile değiştirin.dosyaları bulduk fakat değiştirmeyi denedik değişmiyor nasıl değişecek.yani tüm ghost'un dcx dosyalarını neo olarak değiştirdik olmadı.örnek;ghost_1_car.dcx dosyasını neo_1_car.dcx yaptık olmadı:(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 off gülmekten kendimi alamıyorum şu an kusura bakma ama çok saçma bişey denemişsiniz. rename yapmıcaksınız. copy paste le değiştireceksini o dosyaları.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 neo_1_car yazan seyi ghost_1_Car diye rename edip ghost un ustune yazacaksin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 neo_1_car.dcx diye bir dosya yok vede neo ile ilgili sadece neo.dcx dosyası var ghost ilede bissürü dosya var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Boşverin Neo'yu Trinity'i ne güzel Ghost&Niobe var oynayın işte onlarla yahu.Zaten sesler kalıyo skinleri değiştirince doğal olarak berbat bir durum ortaya çıkıyo özellikle Niobe-Trinity'de[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya olsun siz yine nasıl yapıldığını söyleyebilirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben yapmadığım için bir şey söyleyemiyorum üzgünüm sadece arkadaşım yapmış onda gördüm.Yapmana değmez bence.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya zaten ne uraşcan niobe çok karizma niobe trinity i cebine sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Necromancery, 08 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki: ya zaten ne uraşcan niobe çok karizma niobe trinity i cebine sokar abartmasak?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yoo abartmıyorum bence niobe çok daha karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Cheat ve benzeri değişiklikler suxtır nesinden zevk alırsınız anlamam... Neo ve trinity ile oynayınca ne haz duyucaksınki..... Peh... Gerçi kendi tercihin bana ne[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bu cheat oyunu kolaylaştıran birşey değil sadece zevk için olan birşey.zaten o tip bişeyde kullanmıyorum:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 oha ya adam cheat zevk veriyor dedi oyuna ya bak cheat oyunun b.k unu cıkarır bil bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 olum sen oyuna skin çekmeyi ölümsüzlükle bir sayıyorsan sana diyecek birşey yok.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya adam cheat ne onu bilmiyor daha ya skin çekmek cheat degilki kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 tamam bende ondan bahsediyorum mesajı doğru düzgün okusaydın olayın skin değiştirmekten başka birşey olmadığını anlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 burak abi ilgilensene adamla nerelerdesin yaw üstelik sizin derginiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 burak abi ilgilenirsen iyi olur bu arkadaş herşeyi yanlış anlıyor:).[hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 dediğimi oku sen rename ypamışsın sanırım. copy paste yapacan[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sanırım arkadaşın sorunu surda klasörün içinde ghost la alakalı bissürü dosya var fakat neo ile alakalı sadece bir dosya var yoksa bende mi yanlış anladım?!?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 niobe trinity yi dover :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar