Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Yakın GS'de

khala

Öne çıkan mesajlar

said:
fizban, 26 Ocak 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
ze roberto baştna aşağı yalan olur bence. ama hakan yakın ortasahanın ortasında oynamıyo mu ? bu mevkide 30.000 oyuncu yok mu galatasarayda ? aynı düzeyde atam getirmek niyedir ki ?

maksat "transfer yapıldı" demek[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 26 Ocak 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
hakan yakın ortasahanın ortasında oynamıyo mu ? bu mevkide 30.000 oyuncu yok mu galatasarayda ? aynı düzeyde atam getirmek niyedir ki ?

hakan yakın ortasahada hücuma yönelik oynuyor veya forvette de oynayabiliyor.
orta sahada hücuma yönelik, ara paslar atacak, adam eksiltecek oyuncusu yok galatasaray'ın (hasan şaş var ancak o kanat ve ondan hayatta 10 numara olmaz, hızlı atağa çıkılması gereken pozisyonda yavaşlayıp, yavaşlaması gereken yerde 4 kişinin içine dalan bi adam).
en büyük eksik bu. 10 numara dedikleri şey bu işte. hakan yakın bu eksiği doldurur mu? onu bilemem. bakalım görecez.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Yakın eski formunu yakalarsa süper de, yakalayamazsa pek bi halta yaramaz..

Ze Roberto da asparagas gibi geliyor ama olur da gelirse süper olur tabi =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 Ocak 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Ze Roberto gelsin de kesilecek adam bulunur. :)
Zor ama. Adam yilda 2M Euro aliyor. Ustelik hem B. Munchen'de hem de Brezilya Milli Takimi'nda ilk 11 cikiyor. Neden GS'ye gelsin?

Niye gelmesın?yapmayın ya turk takımlarını bu kadr asalamayın!tamam ben galatasaraylıım ama bunu yapmaın arkadaslar hep bu yuzden bı adım bıle ılerleyemıoruz :([signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ne hallere düştük. gazetede ciddi ciddi ze roberto gelicek yazdığında çok şaşırdım. noluyo lan, bize gelmez, gelsede para yetmez, yada canaydın kredimi buldu, bulsada o kadar para vermez, gelse bile sakattır, formsuzdur. Ksaca iş yapan adamın bizde ne işi var diye düşündüm. harbiden gs nin durumu içler acısı bence. transfer açınsndan max. hakan yakın gibi futblcu alabiliriz gibime geliyor.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvaras, 27 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
Ze Robertoyu alabilir bence galatsaray parasini verirlerse yani.
Fenerbahcede Dede'yi almak istiyordu ki bu seneyi saymazsak bence cok daha kaliteli bi oyuncu. Ama neden almadık bilmiyorum. Eger alamadıysak ozaman gsninde alamaması normal olabilir.

daa bizde(yani galatasaryda) ze roberto ya vercek para yokki alalım :lol:[signature][hline]Msn : [email protected]
Yavas konus,hızlı dusun
Cheester Nası Biri?
Sozlukte Cheester

[Bu mesaj Cheester tarafından 28 Ocak 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...