sponc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Merhaba, Yaklaşık 2 yıl önce arabanın üzerine birkaç noktasına inşaattan harç gelmişti. Harcı çıkartıktan temizlenen yer zarar görmesin diye arabaya boya koruması yaptırdık. Harcı nasıl çıkardılar tam bilmiyorum. Araba çok fazla kullanılmıyor normalde, geçen gün arabanın harç lekesinin olduğu yerde pas fark ettim. Parmak for scale :) Autokinge götürdüm arabayı ne yapılabilir diye, pas olduğu için boya yapsak bile garanti veremeyiz dediler. İstanbulda başka nereye gösterebilirim? İlerlemesini engellemek için bir şey yapabilir miyim? Tavan boyası arabanın değerini çok düşürür diyorlar(2006 model astra) ocak ayı gibi satmayı düşünüyordum. Ne yapsam bilemedim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 zımpara macun lokal boya yapacaksın pas lekesi değil o direk pas boya atmış orası da haliyle paslanmış, önemli bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Evet haklısın yanlış yazmışım direk pas o :) Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Herhangi bir kaportacı halleder mi? Normal de gittiğim yer Tekirdağda gitmesi zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 tavanı komple değiştirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Pas bildigin hastalik gibidir bir kere nufuz ettimi onune cikan her bosluktan yayilir harci aldiklarinda en ondeki koruyucu katmani da kaldirmislar sanayide mutlaka cozumu vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Bildiğim kadarıyla bu arabaları 11 yıl kadar paslanmazlık garantisi var. Bir servise götürüp kabul ettirmeyi dene, o yaştaki arabada pas olmaması gerekir. Eğer inceleme yapılır ve kullanıcı hatası denirse sanayide çözüm aramaya dönersin. Tavanı komple değiştirmeye gerek kalacağını sanmıyorum o bölgeyi kesip çıkarabilir belki yerine macun ya da sac ile ufak bir yama yapabilirler diye düşünüyorum. Üzerine de boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pas yüzeyin oksitlenmesidir paslı bölgeyi aşındırıp tekrar boya sürüyorsun çeliğin havayla temasını kesiyorsun. bu işlemi yaptırcan kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 satarken çok sorun olmaz. farkedilmesi çok zor tavandaki cücük kadar lokal boyanın. tavan boyası takla atmaya falan delalet gösteriliyor o yüzden korkuluyor sanırım o tarz arabalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pas var tavanda 5 bin daha inicen hacı dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Servise götürdüm arabayı garanti için ama kontroller düzenli olarak serviste yapılmadığı için garanti kapsamına girmiyormuş. 2 sene dolmadan klima bozulmuş kullanıcı hatası diyerek bin liraya yakın para istemişlerdi. Ondan beri gitmiyorum servise. Klima hala sorunsuz çalışıyor sanayide havasına bakmışlardı sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Saçmalamışlar, arabayı bakıma götürdüğünde boyasına mı bakıyorlarmış? GM'e mail atarım faks çekerim falan deseydin keşke. Sen de yapabilirsin aynısın, Sikayetvar.com'a falan da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sponc said: Servise götürdüm arabayı garanti için ama kontroller düzenli olarak serviste yapılmadığı için garanti kapsamına girmiyormuş. 2 sene dolmadan klima bozulmuş kullanıcı hatası diyerek bin liraya yakın para istemişlerdi. Ondan beri gitmiyorum servise. Klima hala sorunsuz çalışıyor sanayide havasına bakmışlardı sadece :) aynısını bana da yapmışlardı ya türkiye'de yetkili servis = normalin 2 katı fiyatı itelemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 mercedes ilk bakım 1000tl ödetdilerdi bana yaptıkları işlemde yağ değişti bide filtreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 boya durup duruken kalkmamış ki neden zorluyorsunuz garantiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Adam gibi cevap versinler abi o zaman. İnceledik ve boyanın doğal yollarla kalkmadığı sonucuna vardığımız için ücretli olarak tamir edebiliriz. 10 yıl boyunca servise gereksiz yere 500 500 vermemişsin, o halde 11 yıllık paslanmazlık garantimizi yok sayıyoruz diye cevap da olmaz ki. Bu arada harç lekesinden bu noktaya gelinmesi de tatmin etmedi beni. Kuruyunca pıt diye çıkan bişey boyayı kökünden kaldırma fonksiyonu olmadığı gibi en fazla leke bırakır ki basit bir boya yüzeyi uygulamasıyla çıkar diye düşünüyorum. Zaten profesyonel müdahale de yapılmış olduğundan, sonucun harçtan kaynaklı olması mantıklı gelmedi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar