BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 arkadaşlar istekkelri olacak olanlar bana pm den ulaşsın hazırlıklı geleyim :) bu arada aradaki cemy için çok üzgünüm :( bilmiyordum malum şeylerin yasak olduğunu artık daha dikkatli olurum daha cici daha terbiyeli bir dj olacam böle jilet gibi filinta gibi[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 chemical brothers'ın böyle klibinde iskeletler olan bi parçası vardı, onu istiyorum. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bende matrix reloaded'da morpheus'un konuşmasından sonraki[mağarada konuştuğu bütün halka], şarkıyı istiyorum bi zahmet adınıda yazabilirsiniz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bana coldplay den clocks u çalarsan sevinirim 1.5 porsiyon.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Deserttwister Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mephisto onun adını Zion night club koydum ben :P
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bana SoAD - Roulette çalmayan dop olsun. Yoksa Toxicity. O da yoksa herhangi bi system parçası... Çalmazsan nolcanı biliyosun. *!topitopunu yalar*[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! [Bu mesaj Wacky tarafından 08 June 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: BabacumMostors, 08 June 2003 19:42 tarihinde demiş ki: bu arada aradaki cemy için çok üzgünüm :( bilmiyordum malum şeylerin yasak olduğunu artık daha dikkatli olurum daha cici daha terbiyeli bir dj olacam böle jilet gibi filinta gibi sadece cemy dil problem şekerlim, o da ayıp tabe ama asıl o anons sırasında bazı devlet büyüklerine (!) bazı göndermeler yaptın ki asıl ordan başımız belaya girebilir. şöyle özetleyelim durumu, göstere göstere küfretmeyiniz, ama daha da önemlisi hakaret içeren yayınlar yapmayınız. bazı kişiler biricik radyomuzu elimizde patlatma yetisiyle donatılmış olabilir di mi ama? aman diyim. ondan gayrı süperdin, sakın hevesin kırılmasın e mi?
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bende Rober Hatemo - İtirazım var istiyorum[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Emaleth, 08 June 2003 20:03 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 08 June 2003 19:42 tarihinde demiş ki: sadece cemy dil problem şekerlim, o da ayıp tabe ama asıl o anons sırasında bazı devlet büyüklerine (!) bazı göndermeler yaptın ki asıl ordan başımız belaya girebilir. şöyle özetleyelim durumu, göstere göstere küfretmeyiniz, ama daha da önemlisi hakaret içeren yayınlar yapmayınız. bazı kişiler biricik radyomuzu elimizde patlatma yetisiyle donatılmış olabilir di mi ama? aman diyim. ondan gayrı süperdin, sakın hevesin kırılmasın e mi? saol dediğim gibi bu konulara dikkat edecem neyse olur öle heyecandan yaptık bir kere :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 babacuuum benim dediğim şarkının adını kesinlikle bulman lazım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 buldum, kesinlikle çalmalısın fluke - zion[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Radiohead - Myxomatosis Radiohead - The Gloaming Anathema - Angelica Anathema - Deep ya da Judgement ya da One Last Goodbye Enya - Only Time Enya - Adiemus :p Ezbere biliyorum bunları ama maksat başkaları da yararlansın ;) Haa çok efkarlıyım bu aralar Erkin Koray - Anma Arkadaş çalabilirsen de süfer olur. Başkaları da efkarlansın, efkarıma ortak olsun.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 babacum korn - adidas çalmazsan topsun bi dahaki sefere.. ayrıca aklını alırım ehueuhe[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evet arkadaşlar hepsinbi arıyorum özelden de gelen mesajlarımıda tabii ki 1 hafta içinde yetişecek olanları çalacam :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sentenced-Bleed Sentenced-Farewell Sentenced-Excuse Me While I Kill Myself Anathema-Fragile Dreams Anathema-One Last Goodbye Anathema-Angelica Nightwish-FantasMic Nightwish-Wishmaster Nightwish-She's My Sin Evanescence-Fields of Innocence Evanescence-Whisper Evanescence-Bring Me To Life Manau-La Tribu De Dana Megadeth-Kill the King Mudvayne-Not Falling Portishead-All Mine Black Sabbath-Sabra Cadabra Blind Guardian-A Past and Future Secret Blind Guardian-Nightfall Amorphis-Black Winter Day Tiamat-Do You Dream of Me[hline]tHe Original fi$h®
Öne çıkan mesajlar