Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni King Of Fighters (3D olanı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynayan varmı? Daha alamadım izmirde yok nasıl bir oyun? üçüncü boyut içine sıçmışmı yoksa güzelmi[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ark oynamıs cok ıı dıe yarın bende gıdıp bı test etcem bakıyım nasıl olmus benım cıcı ralf ım yada kyo m yada K'[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Mesaj tarihi:
tek jetonla olyunu bitiririm herklesi doverim...[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 12 Eylül 2004 10:25 tarihinde demiş ki:
tek jetonla olyunu bitiririm herklesi doverim...

yavaşşşşşş[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Mesaj tarihi:
ahanda! haberim yok valla! mmm...[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Mesaj tarihi:
valla ben beğenmedim screenshotlarını. oyunun mantıı da çok deişmiş gibi görünüyo. tekken istersek tekken oynarız bu ne ya![signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bence cok gzl deıl bır arkadasın dedıı gıbı tekken ıstesek tekken oynarız[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
BlacKDagger, 16 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
zombie iori vede leonadan bahsedior arkadas sanirim anladigim kadari ile :)

evet ondan basediom

1. player olarak başlıosan start düğmesini basılı tut
ileri geri ileri geri ileri geri ileri geri ileri geri ileri geri ileri geri (ya yap işte 7 8 defa) küçük tekme büyük tekme olmazsa büyük yumruk küçük yumruk
aşşa yukarı aşşa yukarı (7 8 defa yap) kücük yumruk büyük yumruk yada tekmeler tam hatırlamıyorum

klavyede Chris,shermie diğer herifin ismini unuttum cıkaramıom orda özel bişey yapman lazım D: yuvarlak yuvarlak yuvarlak çapraz olmuo yaa :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
Bencede tekkene yakın olmus karakterlez az muzikler sanki koyalimda gitsin havasında olmus son yok o kadar oyna son goreme salak...8 hit combo cak sonra yerde bi de special atack sonra gel devam et rounda :) orda kazanasin daha...
  • Yeni Oluştur...