Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 asdfqtwab iyiymiş lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 said: Çamaşır makinesini alalım, kirli çamaşırlarımı yıkarım asfasd Evlilik programını iyi değerlendirememiş bence, çok daha iyi malzemesi vardı. Hazırlıksız çıkıp doğaçlama takılmamak gerek asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://www.webtekno.com/sosyal-medya/korcan-cinemre-h12072.html master troll ya adfs hepsini izliecm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 daha orada olmayanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Fistan said: ajanstan reyting aliyor diye gönderiyorlardir bunu yarismalaraBence de bu ama ajans ve eleman biliyordu bunu sadece cunku yarısmacılar yada o evlilik programındakiler o kadar rol yapabileceklerini dusunmuyorum. Adam yetenekli o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ortalama bi troll bence bir iki güzel çıkışı var gerisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Bence en iyisi vapur sohbeti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bitch please http://zete.com/wp-content/uploads/2015/04/melih-g%C3%B6k%C3%A7ek-balon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 en iyisi hangisi bunun hap gibi versenize bana. hepsini izlemeye değecek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 süper bulmaca veya çarkıfelek sanırım ya öyle yardırmıyor zaten ama normal TV izlemiyorsan yarışma programlarının o kendine has gerzek büyüsü yetiyor izlemek için gsdfas çok ilginç kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Evlilik programında: - O eli öperim - El öpenlerin çok olsun -Yalnız o eli öperim ben, öpim mi? dediğinde kalp krizi geçiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar