Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digitürkplay 1800k - LigTV Soru

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Şu alttaki linkden yüksel kalite yazan yayını açıp alttaki ayarlardan 1800k'i seçip izler misiniz?

Hem monitör de hemde tv de izliyorum.Özellikle monitör de hızlı sahnelerde bariz yavaşlama ve görüntüde bozulmalar oluyor(IE 11 ve chromeda denedim IE biraz daha iyi gibi).
Tv de daha az hissediliyor.Sizin yorumlar nedir acaba benim configden mi kaynaklı yoksa yayının fps oranı mı çok düşük?

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandiklari salak sistemden kaynaklaniyor oclupusmudur nedir p2p stream kadar igrenc bi profesyonel cozum yok...

Yani yurtdisi ok ama turkiyede milletin uploadi yokki yani bide serverlari dandikmi dandik

Bi flashmedia server kurup bide Akamai ile anlassalar digiturk iptal ettirilip alinir
Sosyal ağlarda paylaş

ben 47" lg lm 660 daki uygulama ile izlediğimde, özellikle topun havada hızla ilerlediği anlardaki akıcılık, pc ye kıyasla daha iyi. TV nin görüntü düzeltme teknolojisinin fln da belki etkisi olabilir. 15.6" laptop da ise 1800k olsa bile top havadayken görüntüde akıcılık olmuyor. Ayrıca ipad mini ile de gayet akıcı görüntü alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...