Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Selam, Şu alttaki linkden yüksel kalite yazan yayını açıp alttaki ayarlardan 1800k'i seçip izler misiniz? Hem monitör de hemde tv de izliyorum.Özellikle monitör de hızlı sahnelerde bariz yavaşlama ve görüntüde bozulmalar oluyor(IE 11 ve chromeda denedim IE biraz daha iyi gibi). Tv de daha az hissediliyor.Sizin yorumlar nedir acaba benim configden mi kaynaklı yoksa yayının fps oranı mı çok düşük? http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 o internetten yapılan yayınla alakalı. digiturk play hep öyle. hd'si bile buğulu oluyor biraz sahne geçişlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Kullandiklari salak sistemden kaynaklaniyor oclupusmudur nedir p2p stream kadar igrenc bi profesyonel cozum yok... Yani yurtdisi ok ama turkiyede milletin uploadi yokki yani bide serverlari dandikmi dandik Bi flashmedia server kurup bide Akamai ile anlassalar digiturk iptal ettirilip alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sistem dedigi gibi senden benden calip yayin yapiyor bildigin benim parasini odedigim internet hattimi kullanip sana seyrettiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ustune ustun birde parasini odedigim yayinda alttan reklam bannerlaricikartiyorlar salak sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Digiturk un maassiz elemani olmusunuz brolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 aha ben de diyordum gecen gun gelen - 2 orta kahve 1 oralet - telefonu nereden geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hakketen lan birde p2p sistemi ile çalışıyormuş.Gerçi benim net de sol fiber olduğu için , maç sırasında harcadığım verinin önemi yok. İnatla uydudaki LigTv yi iptal ettirdim.Peder beye maç izletmem lazım bir şekilde , seve seve alıcam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben 47" lg lm 660 daki uygulama ile izlediğimde, özellikle topun havada hızla ilerlediği anlardaki akıcılık, pc ye kıyasla daha iyi. TV nin görüntü düzeltme teknolojisinin fln da belki etkisi olabilir. 15.6" laptop da ise 1800k olsa bile top havadayken görüntüde akıcılık olmuyor. Ayrıca ipad mini ile de gayet akıcı görüntü alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 mm abi..uydudaki lig tv acik degilse bu verilmiyor galiba ya..ama emin degilim..yani ayrica para isteyebilirler. paketinizdeki kanallar oldugu gibi acik oluyor ama ustune para diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yok açık değil zaten , şu ilk mesajımdaki linkden alıcam digitürkplay üzerinden izlemek için.419tl sezonun geri kalan maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sezon başı 389 tl mi neydi abi, 10 haftada indirim yapmadılar mı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar