noil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yolla birlikte altın/saat şeklinde söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 anlamadım? fakat eq2'de para kazanmak istiyorsan en iyisi yaratıklardan lootladığını baazarlarda satmak.Tabi bu lvl'linedebağlı buna göre sana güzel loot yerleri söyleyiebilirim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben boş zamanlarında oyunlardan para kazanan bir insanım, mesela şu levelda şu yerde saatte şu kadar kazanırsın dersen çok iyi olur. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sen lvl almaya bak lvl40 dan sonra istemediğin kadar paran olur zaten.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o mantığı ben de bilirim ama istemediğin kadar altının bir tanımı olmalı, eğer sen saatte 10 altın kazanıyosan benim hiç bi işime yaramaz, o yüzden altın/saat şeklinde soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet sanırım ticari bir soru sormuş arkadaş yani oyun içinde belki istemediğimiz ya da kullanacağımızdan daha fazlası olabilir de bu parayı gerçek paraya dönüştürmek düşünülüyosa bunun bir sınırı yok tabi level olarak cevap vermek daha mantıklı sanırım level 50de bir oyuncu saatte 50 gold civarı yapabilir diye tahmin ediyorum, level 50 lere sormak lazım daha alt seviyelerde ise mesela level 30 artisan olan bir alchemist ya da jeweler ya da armorer yine satış durumuna göre saatte (üretim ve satış dahil toplam 1 saat) yine 3-5 gold kazanabilir tek bir recipe ile üretim yapıp dakkada 20 gold kazanma işini saymazsak (bu bir bugdı düzeltmişler) eq diğer oyunlara göre nispeten zor kazanılan bir oyun benim gördüğüm kadarıyla[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hocam dediğin doğruysa saatte 20$ kazanabilirim, ciddi misin çok yuvarlamış olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yani level 50'de 50 altın kazanabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tek bir itemin 5 golda satıldığını söylüyorlardı, yani o lootların düştüğü yer neresidir bilmiyorum ya da düşme frekansı nedir bilmiyorum ama dedikleri doğruysa bu kadar para kazanabilmen de doğrudur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardoukar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 En iyi para kazanma yolu trade bence, geçende marketden aldığım bir item ı 1 gün sonra 5000 (yazı ile beşbin) katına sattım hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lvl 36 dan itibaren everfrost accessi alınırsa çok para kasılıyo. 36 minimum giriş leveli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar