guncel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sitesini inceledim ama kart ücreti konusunda baya bir kasmışlar açık açık yazmadığı için şüphelendim kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 garantnin tüm kartları var bende otomatik ödeme talimati verirsen normal hesabına kartlara vermene bile gerek yok ve aylık harcaman 1000 tl nin üstündeyse american express dahi hiç bir kartına kullanım ücreti almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hesap işletim ücretini öyle kurtardık da, kredi kartına bir şey yapmıyorlar harcama sözü de dengesiz oluyor harcamalar hiç giremeyiz flexi yalanmış bu arada, garanti dışı bankalarla çalışmak lazım fazla harcama yapmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 felxinin tek özelliği bonuslarla kredi kartı ücretini ödeyebiliyor olman başka birşey değilki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kredi kartlarinda bir sekilde geciriyorlarmis abi nereye gidersen git..hos benim hic kredi kartim yok hic olmadi ama internetten ole diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sequo said: felxinin tek özelliği bonuslarla kredi kartı ücretini ödeyebiliyor olman başka birşey değilki zaten. aidatsız olarak geçiyor kelime oyunlarıyla, kandırmaktan başka özelliği yok @dana: maaaş hesabı, emeklilik hesabı bir de daha ufak bankalar veriyor aidatsız kredi kartı zaten bddk nın getirdiği bir zorunluluk böyle bir hizmet sunmak bonus vs. toplayamıyorsun benim sorunum da bankadan başka hesaba eft yapamaya inanmayan, takip zorluğu yaşarım diyen ailem yılda 100 lira az ödesinler diye uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 @dana ne mutlu abi sana, ben de yeni yapabildim, gecen sene canimdan can gitti odeyene kadar. salak gibi her seyi kartla aliyordum, ozgurlukmus resmen suan kartsiz yasamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ole deme o da zor..2-3 sene once ev alacak olduk ..ok hadi ev kredisi cekelim diye bankaya basvurduk ..atiyorum normalde kredi 1 haftada onaylanirken bizimki 1 ayi gecti mali sicilim diye birseyin olmamasi yuzunden..bankacilara gore yasamasam da olurmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 walla değmez bu çileye bir anımı anlatıyım rahatlayamıycam yoksa harcama sözü vs. vermiştim, cayarsam 500 lira filan kesecek banka risk budur deyip yıllık aidat ödememek için aradım bankayı kartı kapatalım deyince ekrandan kontrol ettikten sonra kapatalım, onaylıyor musunuz dedi ben de onaylayamadım :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben valla balayına gittim mil kartıyla 2 sene once simdi az kaldı bide amerika mili cıktı cıkıcak parayı cıkarıyorum yane bonus kampanyalarına abandıgım donemde de senede 500 felan kazanıyodum benzin menzin kampanyalarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar