Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 selam. sansiroda beğendiğim bir parfüm var. bunu oda kokusuna çevirmek istiyorum. gerekli şişe ve bambu çubukları mevcut. fakat şurada tutarsız kaldım. parfüm haliyle çabuk uçucu özelliğinden kısa sürede şişede kaybolmuş oluyor. bunun önüne nasıl geçebilirim? fikir v.b? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 parfümü oda parfümüne çevirmeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben zeytinyağı damlatıyorum 1 tatlı kaşığı kadar 2-3 ay da anca bitiyordu 100 cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 o oyle olmuyor yalniz :/ oda parfumu dedigin sey deodorant aslinda doldurma parfumlerden yapman icin damlama sistemi gibi birsey dosemen lazim ki her yer aynı koksun yayilsin tum odaya koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 etil alkol yoğunluğunu artırırsan uçuculuğunu azaltabilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 çubuklu oda kokularında alkol olmuyor. normal parfümde alkol var. o yüzden yapılabilir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sanayideki boyacılara gidiyorsun, elindeki herhangi bir sıvıyı gazlı tüpe bastırabiliyorsun. Sanırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 civayı basarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sesli güldüm tşk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sirkeciden dpg al, parfümü ona ekle iyice karıştır. tam homojen karışmaz, sorun değil. alkol kısmı uçar gerisi yavaş uçar. sirkeciye gitmişken oradaki kimyacıların orada esans satanlar da var istediğini belki orada alkol eklenmemiş olarak da bulabilirsin. o hali çok daha iyi olur. iki bidon oda kokusu yaparsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar