di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Selamlar, Biraz gec oldu + daha once benzer konular acildi lakin geneli tahmin ustuneydi ya da saglam troll donuyodu. Haliyle ciddi bir tane acip Paticik ahalisinden ne cikiyo gorelim istedim. Mevcut sistemde kimin neye oy verdigi gorulemediginden ve bunun icin bir log'lama bulunmadigindan tamamen anonim kaliyosuz diye belirteyim. En paranoyak olan bile gonul rahatligiyla secim yapabilirsiniz. Laf olsun diye ankete katilip alakasiz mesajlarla baltalayacak arkadaslardan hic katilmamalarini rica ediyorum zira sakasi falan kalmadi pek isin. PS : Anket editlemek iskence, haliyle daha oy kullanma sureci bitmeden ekledigim "vereceksiniz" kismini yok sayabilirsiniz. edit : Ekim -> Kasim. Kafa gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bu kadar parti var mi ya?? bence gereksiz partileri silsek de olurdu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Aklima gelmedi degil de, olur olur, vardir benim partim bu diyecek biri diye ellemedim. Yoksa 5 secenek koyup 5.yi "diger..." yapmasi cok daha isime gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Forumlarda ki anketler doğru olsa CHP tek başına iktidar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 isci partisi yok artik, VATAN partisi o. turkiyenin en buyuk partisini ankete eklmedigin icin esefle kiniyorum seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Guncel secim listesini goremeyince 7 Haziran'inkileri koyduydum, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ben "Muhafazakar Yükseliş Partisi"nden haberim yoktu ama burada gorunce dayanamayip ona oy verdim. 5% oy oranim var simdi. az daha kasarsak eger baraji gecip pati'de temsil hakki kazanabiliriz. haydi muhafazakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 oy kullanmayın di fişliyor insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 fasist yonetim oy oranimi 4%e dusurdu. buna karsi cikiyorum! bugun aclik grevine gidip saz calacagim. sonra -eger muhafazakar canli bombasi patlamissa- onlari overim, halay cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Büyük önderimiz Nurullah'ı destekleyenler için HKP'ye desteklerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 tabi ki cem :D http://galeri8.uludagsozluk.com/480/cem-uzan-ba%C5%9Fbakan-olsayd%C4%B1_668811.jpg go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 milli duyguları sömüriyim hemen https://www.youtube.com/watch?v=50SR1DI1QJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 dasaaa said: ben "Muhafazakar Yükseliş Partisi"nden haberim yoktu ama burada gorunce dayanamayip ona oy verdim. 5% oy oranim var simdi. az daha kasarsak eger baraji gecip pati'de temsil hakki kazanabiliriz. haydi muhafazakarlar Baraji gecemeyen oylari AKP'ye sayicaz. Haliyle MYP = AKP su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 HDP ye oy atanlar adresleri göndersin quake hoparlörleri kargolanabilir hale getirtiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Ankete AKP bile yazılmış Vatan Partisi yok ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3 tane AKP'li var forumda, forumu kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 5 olmuslar. Troll degillerse ciddilerse bi gelseler de anlatsalar aslinda surda takilan ve neler olup bittigini idrak edebilen insanlar olarak neden AKP'ye oy vermisler. Akli basinda sayilabilecek birinin gerekcesi nedir cok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 başkan admin toollar ile kim o oynlar göremiyor musu nasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Yok ya, anketler anonim. Hani tam anlamiyla anonim, gorunmuyo hic bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 sadece birisi ankete oy vermis mi vermemis mi onu gorebiliyori yanilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar