ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 uplandığı sürece ölmez. bu soruyu sormak için ne gerek vardı uplamaya anlamadım[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O zaman kitlesin bir yetkili bu topic i ya Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gayet sakin bir vaziyette duruyor şuanda. durduk yere uplanmadığı sürece gerek yok kilitlemeye.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
Dj_KaaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 05:13 tarihinde demiş ki: pardon arkadaşlar göremedim kusuruma bakmayın :( buarada imza nasıl yapılıo çözemedimmm kız cok basit nasıl beceremedin anlamadım... sen gel ben sana açıklarım.. :p Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 demekk beni hatırlamak hoşunuza gitmiyoo :(((( öyle olsun!!! buarada saol kaancım ben hallettim. özel msjdan attığın arkadaşlarınla ve senle tanışabilir miyim msjına da burdan hayır cevabı veriyorum![signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 angel seni hatırlamakla ne alakası var ki tee ne zamanki thread'in durduk yere uplanmasının? özleyen yada konuşmak isteyen zaten ö.m. ile istediği kişiye ulaşabiliyor yani..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Angel_85, 24 Kasım 2004 07:32 tarihinde demiş ki: özel msjdan attığın arkadaşlarınla ve senle tanışabilir miyim msjına da burdan hayır cevabı veriyorum! :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nasıl patlamış topic ya ?.. kız olmak varmış be. erkek olarak geliris bi tane selam çakmazlar .. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 334.Yaw nie bu kadar uzadı :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ne gerek vardı ki şimdi bunu uplamaya ?[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 üç yüz küsür cevap?? röh ya..[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nasıl olduki bu :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Deli gibi post kasıyorum ellemeyin ne zaman kaydolmus bunnar aaa hosgeldinizzz:P[signature][hline] Bende Özledim Bende Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 O bir efsane[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eah yeter be[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok güzel çoook iyi ki geldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla
trapt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi nedir bu ya 340 küsür mesaj kız olunca postlar durmuyo... anam beni yannış doğurmuş..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Selamlamaya doyamadınız galiba abi, bin senelik konu, ne oldu de çıktı üste zeytinyağı gibi anlamadım ki..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 resimler albümde hala duruyorsa oradan geliyor olabilir bu uplama sevdası :)[signature][hline]FF Alıntıla
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu topici acan arakdas kesin benden eskidir kac sayfa bu boleee[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu resimler feyk ![signature][hline] Under Construction . Coming Soon Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.