Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu topic hala ölmedimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 uplandığı sürece ölmez. bu soruyu sormak için ne gerek vardı uplamaya anlamadım[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O zaman kitlesin bir yetkili bu topic i ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gayet sakin bir vaziyette duruyor şuanda. durduk yere uplanmadığı sürece gerek yok kilitlemeye.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dj_KaaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 05:13 tarihinde demiş ki: pardon arkadaşlar göremedim kusuruma bakmayın :( buarada imza nasıl yapılıo çözemedimmm kız cok basit nasıl beceremedin anlamadım... sen gel ben sana açıklarım.. :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 demekk beni hatırlamak hoşunuza gitmiyoo :(((( öyle olsun!!! buarada saol kaancım ben hallettim. özel msjdan attığın arkadaşlarınla ve senle tanışabilir miyim msjına da burdan hayır cevabı veriyorum![signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 angel seni hatırlamakla ne alakası var ki tee ne zamanki thread'in durduk yere uplanmasının? özleyen yada konuşmak isteyen zaten ö.m. ile istediği kişiye ulaşabiliyor yani..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Angel_85, 24 Kasım 2004 07:32 tarihinde demiş ki: özel msjdan attığın arkadaşlarınla ve senle tanışabilir miyim msjına da burdan hayır cevabı veriyorum! :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nasıl patlamış topic ya ?.. kız olmak varmış be. erkek olarak geliris bi tane selam çakmazlar .. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 334.Yaw nie bu kadar uzadı :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antagra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hoşgeldin Angel_85 ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ne gerek vardı ki şimdi bunu uplamaya ?[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 üç yüz küsür cevap?? röh ya..[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nasıl olduki bu :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Papipapi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Deli gibi post kasıyorum ellemeyin ne zaman kaydolmus bunnar aaa hosgeldinizzz:P[signature][hline] Bende Özledim Bende Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 O bir efsane[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eah yeter be[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok güzel çoook iyi ki geldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi nedir bu ya 340 küsür mesaj kız olunca postlar durmuyo... anam beni yannış doğurmuş..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Selamlamaya doyamadınız galiba abi, bin senelik konu, ne oldu de çıktı üste zeytinyağı gibi anlamadım ki..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 resimler albümde hala duruyorsa oradan geliyor olabilir bu uplama sevdası :)[signature][hline]FF Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu topici acan arakdas kesin benden eskidir kac sayfa bu boleee[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu resimler feyk ![signature][hline] Under Construction . Coming Soon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.