Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Biz kız arkadaşımla bi süredir forumları takip ediyoruz ve aranıza katılmak istedik ;) Umarım bizi aranıza kabul edersiniz. Hala ayakta olan varsa iyi geceleeer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hoşgeldin hoşgeldin :) Aslında, bu kadar güzel olmasan fıstık atardım ama, kıyamam şimdi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ramazan ramazan böyle mucizeler hoş tabii..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pink kimdir enterasan geyikler olmuş galiba link pls :) Hoşgeldiniz de heralde gecenin bi körü olmasından dolayı" Yeni Gelenler" kısmını görmediniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pardon arkadaşlar göremedim kusuruma bakmayın :( buarada imza nasıl yapılıo çözemedimmm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim basligimda baskalarindan bahsetmeyin amaaaaa :((([signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aaa imzaam da cikmiss :))) :PppPp[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Azimle pinkin loglarını falan ister garanti paticik ekollerinden birisi :) Kabus falan diyorsunuzda nick/isim hiç öle değil pink bak ne kadar cici :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kim bu pink yaaa :((([signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nası yani??[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 85 doğumlu bir "melek" olsa gerek :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 E işte nickim angel, 85 doumluyum ondan yanii :))) Teşekkürler bu arda mesaj atan herkese :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi yeşil bi apartman var ya onun yanındaki sokaktan sağa dön... :) *gece gece sıkılmıştır geyik arıyordur*[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aaa Amerika'da mısınızz? İstanbulluyum ben. Kimse uyumuo heralde paticikte bu kadar mesaj beklemiodum bu saatte :)) Delaronessee, benim sevgilim var bi keree, uyanınca cvp atar o da, görürse kızar bak uyuo şimdi kıyamamm uyandırmaya :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol penth :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nebliym abi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki: Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :? LOL herkes senin gibi eşcinsel mi[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 11 Kasım 2004 05:55 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki: Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :? LOL herkes senin gibi eşcinsel mi Sie pls gaylord, sen erkek bulsan şükredecen euhe. Kızın başlığı mahvetmeyelim de, şu olaya takıldım ben şimdi :/[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi o olaya bende takıldımda neyse salla. Hoş zaten oku alakasız bişey oldu ama dfsgsdfgdf[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 biz arkadaşımla sabancı'dayız :))) burda okuyan "pati" varmıııı :pPpP birbirinize pati diyosunuz galiba hihihih[signature][hline]purity is a simple idea.. [Bu mesaj Angel_85 tarafından 11 Kasım 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 HASTOIRHR![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aptala bağladım ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Noluyos laayn. Walla hasss hakkari modundayım[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi görüyor musunuz ramazan ramazan her sabah 4 de millete manevi destek için cafe dormda sahurda yemek yememizin de sevabı varmış demekki =) Bu sene mi girdin? Ns çalışıosun o zsaman bizim gibi sen de =) Yurtta mı kalıyosun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 BÖrearag! sabancı mı! görüşelim? :p[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.