Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Biz kız arkadaşımla bi süredir forumları takip ediyoruz ve aranıza katılmak istedik ;) Umarım bizi aranıza kabul edersiniz. Hala ayakta olan varsa iyi geceleeer! Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hoşgeldin hoşgeldin :) Aslında, bu kadar güzel olmasan fıstık atardım ama, kıyamam şimdi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ramazan ramazan böyle mucizeler hoş tabii..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pink kimdir enterasan geyikler olmuş galiba link pls :) Hoşgeldiniz de heralde gecenin bi körü olmasından dolayı" Yeni Gelenler" kısmını görmediniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pardon arkadaşlar göremedim kusuruma bakmayın :( buarada imza nasıl yapılıo çözemedimmm Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim basligimda baskalarindan bahsetmeyin amaaaaa :((([signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aaa imzaam da cikmiss :))) :PppPp[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Azimle pinkin loglarını falan ister garanti paticik ekollerinden birisi :) Kabus falan diyorsunuzda nick/isim hiç öle değil pink bak ne kadar cici :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kim bu pink yaaa :((([signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nası yani??[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 85 doğumlu bir "melek" olsa gerek :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 E işte nickim angel, 85 doumluyum ondan yanii :))) Teşekkürler bu arda mesaj atan herkese :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi yeşil bi apartman var ya onun yanındaki sokaktan sağa dön... :) *gece gece sıkılmıştır geyik arıyordur*[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aaa Amerika'da mısınızz? İstanbulluyum ben. Kimse uyumuo heralde paticikte bu kadar mesaj beklemiodum bu saatte :)) Delaronessee, benim sevgilim var bi keree, uyanınca cvp atar o da, görürse kızar bak uyuo şimdi kıyamamm uyandırmaya :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol penth :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nebliym abi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki: Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :? LOL herkes senin gibi eşcinsel mi[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 11 Kasım 2004 05:55 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki: Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90% Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :? LOL herkes senin gibi eşcinsel mi Sie pls gaylord, sen erkek bulsan şükredecen euhe. Kızın başlığı mahvetmeyelim de, şu olaya takıldım ben şimdi :/[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi o olaya bende takıldımda neyse salla. Hoş zaten oku alakasız bişey oldu ama dfsgsdfgdf[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 biz arkadaşımla sabancı'dayız :))) burda okuyan "pati" varmıııı :pPpP birbirinize pati diyosunuz galiba hihihih[signature][hline]purity is a simple idea.. [Bu mesaj Angel_85 tarafından 11 Kasım 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 HASTOIRHR![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aptala bağladım ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Noluyos laayn. Walla hasss hakkari modundayım[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi görüyor musunuz ramazan ramazan her sabah 4 de millete manevi destek için cafe dormda sahurda yemek yememizin de sevabı varmış demekki =) Bu sene mi girdin? Ns çalışıosun o zsaman bizim gibi sen de =) Yurtta mı kalıyosun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 BÖrearag! sabancı mı! görüşelim? :p[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.