Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ramazan ramazan böyle mucizeler hoş tabii..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
Aaa Amerika'da mısınızz?
İstanbulluyum ben.

Kimse uyumuo heralde paticikte bu kadar mesaj beklemiodum bu saatte :))

Delaronessee, benim sevgilim var bi keree, uyanınca cvp atar o da, görürse kızar bak uyuo şimdi kıyamamm uyandırmaya :))[signature][hline]purity is a simple idea..
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki:
Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90%

Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :?

LOL herkes senin gibi eşcinsel mi[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 11 Kasım 2004 05:55 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 05:53 tarihinde demiş ki:
Biz de dağ başındayız anasını satayım. Kızlarımız da saolsun palyaço gibi boyadan gözükmüyolar 90%

Bu arada angel, bu sevgili dediğin baştaki kız arkadaşım değil di mi :?

LOL herkes senin gibi eşcinsel mi

Sie pls gaylord, sen erkek bulsan şükredecen euhe.

Kızın başlığı mahvetmeyelim de, şu olaya takıldım ben şimdi :/[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
biz arkadaşımla sabancı'dayız :)))

burda okuyan "pati" varmıııı :pPpP

birbirinize pati diyosunuz galiba hihihih[signature][hline]purity is a simple idea..

[Bu mesaj Angel_85 tarafından 11 Kasım 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi görüyor musunuz ramazan ramazan her sabah 4 de millete manevi destek için cafe dormda sahurda yemek yememizin de sevabı varmış demekki =)

Bu sene mi girdin? Ns çalışıosun o zsaman bizim gibi sen de =) Yurtta mı kalıyosun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
BÖrearag! sabancı mı! görüşelim? :p[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...