Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 streamleri takip edenler gormustur.. gecen aylarda team archon'nun duzenledigi takim halinde yarisilan bir lig vardi.. -------------------- format su sekilde: her takimda 3 oyuncu, toplamda 6 farkli class olacak sekilde decklerini getiriyor (her oyuncu 2 farkli deck).. kazanan oyuncu deckini degistirmek zorunda.. 6 deckle birden kazanan takim, macin galibi oluyor.. takimlar, rakiplerin maca getirdigi deckleri biliyor ama oyunlar baslarken karsisinda hangi deckin secildigini bilmiyor.. oyuncular istedikleri sirayla maca cikabiliyor (arka arkaya veya karisik).. 2 oyun ust uste kaybeden oyuncu, takimindan biri tekrar oyun kazanana kadar oyuna giremiyor.. -------------------- lig olarak degil ama bir aksam tek seferlik boyle bir sey duzenlesek ilgilenen cikar mi? yoksa diger turnuvalar gibi yalan mi ederiz acaba :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 oynarım zaman uyarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ben de gelebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 1-Spyro 2-Spark 3-Vingthor 4-Lexius 2 kisi daha cikarsa yapariz o zaman.. eger herkese ayni vakit uymuyorsa, deckleri degistirmeme sozu vererek farkli tarihlerde de yapabiliriz :) (ki sanirim oyle daha muhtemel olur).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 yaz beni de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 6 ettik o zaman.. surdan ekleyim: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VjYrqmZhZ-5qqrJjK8t8N8hfoDFq6rTKyLYoJvGeC6A/edit?usp=sharing aksam randomize edip takimlari olustururuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben de ilgilenirim ama organize etmesi zor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 oyle gozukuyor da.. tum maclari tek bir aksamda yapma olayini kastirmiycam.. yine millet denk gele gele oynasin.. gorelim bakalim nasil olacak bu grupla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 yani insanlar birbirini ne kadar tanıyo bilmiyorum class dağıtıp taktik geliştirmek epey zor o yüzden ama eğlenceli olur tabi amaç da o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 offf gec gordum :P neyse nubim ben zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 1 tane deck yok 3 tane deck nasıl çıkaram dsfnklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben de oynarım yer olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 random.org'dan takimlari ayirdim (ilk uc A, son 3 B seklinde).. There were 6 items in your list. Here they are in random order: Vingthor Spyro Spark Wishmaster Lexius mulgear Timestamp: 2015-10-31 06:29:38 UTC, IP: 46.197.97.173 listenin son hali soyle: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VjYrqmZhZ-5qqrJjK8t8N8hfoDFq6rTKyLYoJvGeC6A --------------------- decklerimize karar verdikten sonra baslayabiliriz.. deck belirlemeyi ozelden mi yapalim yoksa burdan mi konusalim.. boyle turnuva gibi yapmadigimiz icin gizlice ayarlamaya gerek olmayabilir ama yine siz bilirsiniz.. kendi takimim icin soyluyorum.. rogue disinda her turlu deckle gelebilirim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 özelden halledek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 en son bi turnuva vardı asıl o noldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 stream olmaz da biri kaydetsin sonra izleriz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 oyunlar ben onlineken yapilirsa kaydederim.. hatta 5-10 dk delayli stream de yapabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Sizde rogue smurf var abi zaten :) aras oynar rogue'u eheh. Reelde buluşup oynamayacak mıyız zaten? Tek gecede hallederiz bence. Edit: ben yanlış anlamışım. Ama reelde buluşsak hoş olmaz mı? Herkes istanbul'da değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 aslinda guzel olur canli canli yapsak.. ben de oyle isterim ama o sekilde planlamadik, herkese uymaz.. bir de mulgear alamanya'da :P.. su online'ini bir deneyelim de bulusmalisini organize ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 İyi bakalım :) bizim takımla bi organize olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Buluşmalı isterseniz değiştirin beni sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Canlı olursa beni yazın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar