che Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Günesin dogusunu bekliyorum; Gözümü dikerek,alcak gönüllülükle En soguk sabaha bakiyorum. Sonbaharin kibiri Yesil tepelerde bizi kucakliyor. Hareketsiz duruyorum. Yagmur,gösterisli bir sekilde düsüyor, Sesini duyamiyorum. Benim yeniden yenilmem,çökmem gibi; Sana bagliliktan kurtulmak. Ben üzüntü içinde agir agir yürüyorum Yakilmis cesedimin kullerinde, Ruhsuz yürüyorum. O,agliyor ve fisildiyordu:'Biliyorum...' Gecenin içinde yürüyoruz Ben sana elvada mi diliyorum? Neden göremiyorsun,sunu ben demiyorum! Her gözyasi döküsüm senin için mi?[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 harbi süper dimi bea off of![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 olum tabi güzel yaw güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 perfect[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Güzelmiş :([signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hoşuma gitti evet. Şu anki ruh halimi yansıtıo[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 +1[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 güzel olmuş.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
technical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dramatical süper duygularim yine depresti tam unuttum derken herseyi dagittin be abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar