Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni SSD Düzgün Çalışmıyor Sanırım?

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldığım Kingston Hyperx 120 GB SSD'ye win7 kurdum.

SSD'nin AS benchmark skorları ektedir. Skorlar çok düşük geldiği gibi asıl sorun SSD'ye kurduğum her oyun aşırı derecede kasıyor. Bilgisayarda aynı zamanda 7200 RPM HDD bulunuyor direk oraya hiç oyun kurmadım ama SSD'den klasoru diğer HDD'ye atıp oyunu çalıştırdığımda da aynı sorunu yaşıyorum. SSD'ye birşeyler kurarkende internetten dosya indirirkende kurduğum şeyleri açarkende sorun yaşıyorum. Ama sistem açılma hızı vs yada chrome açma gibi aksiyonlarda gayet hızlı.

Bilgisayar özellikleri İ-5-3.5GHZ - 8 gb ram asus r9280x ekran kartı.

SSD'yi taktıktan sonra BİOS'dan hiç bir ayar yapmadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

modeli tam yazarmısın ? hangi hyperx

neyse en dandiğinin yazma hızı 300 küsür olması gerek hyperx lerin

bu durumda düşük kalıyor Biosta ayar yapmadım demişsin belki AHCI mod kapalıdır bu yüzden yavaş olur yazma hızı

msahci *ok* diyor gerçi.
Yinede bi bak.

Ayrıca aldığında kurmadan önce bi format attığını düşünüyorum fabrikasyon bazen sorunlu olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten başka benchmark sonuçlarına baktım benimkine yakın sonuçlar var. Pointblank diye bir oyun kurdum sorunsuz çalıştırdı.

Çalıştırmadığı tüm oyunlar Battle.net oyunları.

Hatta battle.net sitesine bile giremiyorum bu bilgisayardan. Ama evdeki aynı ağdaki diğer laptoplardan sorunsuz girebiliyorum. Ne kadar saçma dimi.....
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

İnternetten başka benchmark sonuçlarına baktım benimkine yakın sonuçlar var. Pointblank diye bir oyun kurdum sorunsuz çalıştırdı.

Çalıştırmadığı tüm oyunlar Battle.net oyunları.

Hatta battle.net sitesine bile giremiyorum bu bilgisayardan. Ama evdeki aynı ağdaki diğer laptoplardan sorunsuz girebiliyorum. Ne kadar saçma dimi.....

battle.net i kapat tekrardan aç. sorun hallolur. battle.net açıkken herhangi bir tunel programı falan çalıştırınca güvenliğe alıyor kendini dns değişti diye.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

Anladığım kadarıyla sorun SSD'de değil. Ben Battle.net'e düzgün giremiyorum. Ve ordan indirdiğim hiçbir şey düzgün inmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Battle.net te düzgün nasıl inmiyor dns le alakalıdır ancak. cmd alt del görev yöneticisinden agent.exe vardır bnetin onu bi sonlandır sonra çalıştır bir bneti tekrar dene.

Dns kullanıyorsan kapat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...