arina Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 efes pilsen realmadridi madridte yenerek grupta en iyi 2. olmayı garantiledi.tblyi pek takip etmem ama eurolauge maçları eğlenceli oluyo eh 2 tanede turk takımı var takip etmeyı bi borç bilmemiz lazım.siz ne düşünüyosunuz?[signature][hline]La vida es movil...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Vay be Real Madrid'i kendi evinde 57 sayıda tutmuşlar, helal olsun..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 başında beri iyi gidiyor efes final four a kalır işalla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben pek sevmem efesi ama yürü bee! demekten kendimi alamicam.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Cok uzak kaldik Avrupa basketbolundan. Kimdir $imdi ba$i cekenler? Eskiden Olympiakos Panathinaikos yonetirdi ama $imdi 50 sayi fark yiyorlar?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 helal yaaa efes'e YÜRÜ BE EFES K0M TUTAT SENI..!![signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hem iyi savunma hemde score yapmak cok iyiy yaws tebrikler :tebrikz:[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hemde Madrid'te Cok gurur verici bir sey...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
arina Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 istanbuldaki maç kadar ballı kazanılmış bi macta diildi yanı. gayet güzel oynayıp reali ezdık.butrageno da ordaydı.maç bitince surat biraz bozuldu tabii normal olarak:D[signature][hline]La vida es movil...
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 euroleague bahane nba şahane derim.[signature][hline]R+
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benetton Ülkeri devirdi gerci pek sürpriz degil ama üzücü yinede. Strombergas ve Zukauskasın geldigini duydugumda bi kupa bekliyordum ülkerden nasip degilmis heralde
arina Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aaa ben o maçı izlemeyi unuttum:-( ama uzuldum şimdi ülkere ya her nekadar bi efes taraftarı olsamda[signature][hline]La vida es movil...
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 efes grupdan lider cıkıyosa finalfour derim... ERMAL KUQO RULEZZZ cska ile karsılasmaz ise sampiyon[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Öne çıkan mesajlar