dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Istanbul'da Gaffers Tape satan neresi var? Shurtape Black Gaffers tape (1 ya da 2 inch olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://elit-tr.com/tr/urunlerimiz/details/18/tesa-4671-premium-gaffer-bant bi roll 35 euro olmasi lazim bende bi kirmizi bi siyah var baya iyi bantlar hastasiyim. birde sahne kablo filan bantlamiyorsan bir omur gider bi rulo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 arkasında pislik bırakmıyor olması güzel. bu arada. kameraların falan markalarını kapatmak için de çok güzel bi çözüm. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 gaffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 evet bende kapatmak icin almistim kamerayi sonra kendi panzotundan daha iyi bir madde oldugunu fark edince kameranin hepsini kapladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 cok sagol bro, hemen cakiyorum bi tane. bu arada tesa da arkasinda leke birakmiyor saniyorum. degil mi? scapa falan da varmis.. e guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 yok tesa baya iyi tertemiz ve birden fazla kullanabiliyorsun bayada dayaniyor suyada dayaniyor yani bir miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Dikilitasta sonmar var ordan temin edebilirsin. Bir tiknkalitesizi ve cok daha ucuz karakoy bant dunyasindan alabilirsin . Kalite cok dusuk degil sette kullaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar