yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Beyler simdi okula gidip referans dilenecegim. Sevdigim ve alanina ilgi duydugum 2-3 hoca var hepsi de yrd doçmuş Yurtdisi yuksek lisans icin ihtiyacim var. Yol yordamini tam bilmiyorum. 1) hazir scriptle gidip imza mi istemem daha uygun, direkt yazmalarini mi? Ingilizce lazim olcak bu arada, cok kulfet olur ing.yazar misiniz demek sanki... 2) kabul eden taraf referans verenin title'ina bakiyor muhtemelen. Prof bulmaya calisirim oyleyse. Peki ana bilim dali baskanligi title olarak giriyo mu imzaya, yoksa bosuna kasmayayim abd baskanlarini kovalamaya? Ilaveten neye dikkat etmem lazim? Tesekkurler
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 internette hazir vardir ingilizce ..yada sen yaz..onlar imzalasin..yani ingilizce ozurludurler van minut vakasi olur yurtdisi tahsil hayatin baslamadan biter.. ha tr farketmez diyorsan hepsinden al hatta el yazilari ile olsun tam olsun..
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 yazan veya elindeki taslagi dolduran da cikiyor, sen getir ben imzalarim diyen de. en azindan benim tecrubem boyleydi. hocasindan hocasina degisiyor, ama yaninda olsun bir taslak. titledansa iyi yazilmis, internetten bulunmadigi belli olan mektup daha onemli olur diye denmisti bana da hepsi oradan buradan duyulmus seyler.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben mezun olduktan 3 yıl sonra bir yrd doçtan istemiştim, ama dışarda olduğum için bir arkadaşı göndermiştim. 2 yrd doç 3 proftan ayrı ayrı almıştı durumu anlatıp gazi üni mail at gitmeden, durumu anlat
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Yurtdışı için ünvandansa referans aldığın kişiyle ne yaptın, adam seni nasıl anlatıyor vs. onlar önemli. Gerçi Türkiye'de de aklı başında insanlar böyle yapıyor. Sonuçta seni tanımadığı her halinden belli olan prof.tan aldığın referansı anlar herkes.
Öne çıkan mesajlar