Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Nefret nedir bilir misin sevgilim? Karşındakini ölürken görmektir. Gözlerinden onun sefaletini yansıtmaktır. Sevgi nedir bilir misin sevgilim? Sevgilinin kalbini hissetmektir. O tutuşan teninin yanında olduğunu bilmektir. Tutku nedir bilir misin sevgilim? O sıcak teni elde edememektir. O pürüzsüz boynu kavrayamamaktır. Ah sevgilim, bedenin ne kadar canlı! Kanın ne kadar sıcak akıyor!.. İntikam nedir bilir misin sevgilim? Onu karanlığınla boğmaktır. Ölümden sonra bile ona işkence etmektir. Aşk nedir bilir misin sevgilim? Kendini sevdiğin için öldürebilmektir. Sevdiğini kendin için öldürebilmektir. Beni daha önce hiç gördün mü sevgilim? Ben senin sevgin ve nefretin, Tutkun, intikamın ve aşkınım. Ah sevgilim... ps: birkaç ay önceki mannak zamanlarımda yazdığım bir şiir. şu anki saeros ile pek alakası yoktur, korkmanız anlamsız. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 brawo yaa spr ellerin dert görmesin ......[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi nasıl yazıyorsunuz böle ya? :-?[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hoşş[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olmazki bu kadarda damar olmazki...[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar