tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selamlar Çok fazla oynama saatim olmadığından halen Paragon 700 civarındayım, Haliyle adam akıllı Push grup bulmaktan zorlanıyorum. Burda benim gibi durumda olan arkadaşlar var ise beraber bir oluşum içine girebiliriz diye düşündüm. Gerekli olan setup 1 heal monk 1 support monk 1 SWK monk ve 1 dd dd olarak static şu anda en iyisi ama iyi gearlı barbar ve dart WD de işe yarıyor gayet. Ben 3 monk yerini de doldurabilirim , geri kalan spotlar için pati içinden 2-3 kişilik bir grup oluşturursak peh şahane olur gibi. Gerekirse son kalan spot public chatlerden de bulunabilir. tunch#2369 battle.tag'im , eklerseniz görüşebiliriz. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sezon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben de su anda bir tane uliana monk bir adet te static charge monk var, damage dealer olarak uygunsa gelebilirim. bonesoul#2655 not: 2 charım'da sezon, static charge monk'un hala optimize degil ama gayet hızlı edebilirim. solo'da 57'de filan cıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sezonsa swk monk olarak gelebilirim ben de http://eu.battle.net/d3/en/profile/Catze-2289/hero/68579810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sezon olduğunu söylemem gerekiyordu tabii kusura bakmayın Static charge'ın DD olarak gelebilmesi için bi 65 falan sololuyo olması lazım okuduğum kadarıyla , ekliyorum listeye speed farm zamanı ila gelirsin :) SWKyı ekledim thrill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 static ile gelebilirim ben de http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rasmon-2147/hero/67763794 en son 63 solo yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yok mu supp barb oynayan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar