bjorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben adsl'e şu okul kampasıyla üye oldum fakat bağzı siteler açılırmıyor acaba bunun hani eğitim zart zurtu her site açılmaz gibi bi koşulumu vardı öreneğin şu internet bölümündeki oyunlar[signature][hline]We don't need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sayfa açılıyoda oyunmu gözükmyüor ? eğer oyun java destekliyse bilgisayarında java yoktur, flash destekliyse flash plugin i yoktur, site hiç açılmıyorsa sorun ya yurt dışı hatlarıdır yada site bozuktur bir örnek site ver.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: MrMedia, 27 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Sayfa açılıyoda oyunmu gözükmyüor ? eğer oyun java destekliyse bilgisayarında java yoktur, flash destekliyse flash plugin i yoktur, site hiç açılmıyorsa sorun ya yurt dışı hatlarıdır yada site bozuktur bir örnek site ver. kesinlikle haklı :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sayfa görüntülenmiyor yazıyor aşağıda bmx oyunu diyor mesela internet bölümünde o açılmıyor.bu eğitim adsl falan değil dimi[signature][hline]We don't need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o okul olayıyla ilgisi yok benim arkadaşlar da o yolla oldu onlarda bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 DSL böyele birşeye limit koyamaz[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bide proxy girmeyi denesene.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar