Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virus-Trojan Protection-Cleaner Program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zone alarm ve avast var ama sadece paticik.com-gmail-hepsiburada.com'a girmeme rağmen her pcyi açışımda adaware 2 tane tracking cookie buluo nası kurtulurum toptan bunlardan..sanırım bi virüs var ve her pcyi açtıımda yaratıo bunları..en sağlam nedir yöntem format dışında :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
yok öyle bi yöntem. alayına kafam girsin bunları yazanların...

sadece belli aralıklarla cookie klasörünü kontrol edip sakıncalı olanları temizleyebilirsin ki onuda bir kaç spyware yapıyor sanırım ...
Mesaj tarihi:
valla dün o 2taneler 195 taneydi :) yani eline yeni klavye almış bi adam da deilim 10 yıldır kullanıorum mereti de şuan herhangi bi göçmede 40 tane yeni çektiim albüm gidicek ondan heycan yaptım :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
hehe soulseekle yatıp kalkıorum kaç gündür :) son 2 albüm penth kardeşimizden tabi onu unutmuyoruz..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
evet nerden cektin =? :D ( = aclık = )
biraz gec kalmısım yazmakta ama neyse ..
[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Ocak 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...