Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay Zeka 23:30 KANAL D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Alın bu kıyağımı unutmayın.

[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

Mesaj tarihi:
Bişey soracam,son sahnedeki annesi robotmuydu gerçekmiydi? Saç telinden gen örneğini alıp tekrar oluşturdular onu biliyorum,peki geri gelen ruhuyla birlikte 1 güne mahsus o eski monica mıydı yoksa sadece bi robotmuydu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
Ayı için çok teşekkurler bukadr tatlı biş olamaz gidip bulacam alıcam bidane aynısından:)Dublajda bir çok kısım atlanır veya kasten çıkartılır(rtük).Ama bi azerbeycan kanalını açtıgımda bizimkişni aklıma getirince çok fark oldugunu anlamak zor olmuyor.Ayrıca dublajdada dunya 1.siymişiz buda dip not lsun:=)
Bana kardeşim 5-6 yaşındayken bu oyuncuların hepsi türkçemi biliyor demişti dublajın ne olduunu anlatana kadar canım çıkmıştı.Bu gerçekten dublajın ne kadar ıyı olduguna bır ornek:)
Mesaj tarihi:
annesiyle güzel bir gün geçiriyordu... ama zuzaylılar ona bugünün sonunda öleceğini söylemesini istediler david'ten
sonrada ikisi birlikte uyudular...
dediğim gibi ilginç bir pinokyo filmine benzitelebilir...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses;
their answers so silent:rock:
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 27 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
5-6 yaşında falamdıda neyı kastettıgını anlıyamdım?

bir köpek 3 yaşında ki bir çocuk zekasına sahiptir. Yani senin 5-6 yaşında ki kardeşin eğer ki dublajı farkedemiyorsa bu dublajın kalitesine bir işaret değil onun yaşı/zeka oranının bir sonucudur.

sonuçta çocuklar aptaldır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Mesaj tarihi:
said:
Murk, 27 Ocak 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Alın bu kıyağımı unutmayın.

azuahahha helal olsun kardeş[signature][hline]^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^
Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 27 Ocak 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
said:
Xanthe, 27 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
5-6 yaşında falamdıda neyı kastettıgını anlıyamdım?

bir köpek 3 yaşında ki bir çocuk zekasına sahiptir. Yani senin 5-6 yaşında ki kardeşin eğer ki dublajı farkedemiyorsa bu dublajın kalitesine bir işaret değil onun yaşı/zeka oranının bir sonucudur.

sonuçta çocuklar aptaldır.

bence burdan bu sonucu çıkarmak aptallıktır...
  • Yeni Oluştur...