Sensible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vay be güzel filmmiş[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bak hala teddy diyor lan susun başım dönüyor[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nasıl yaw? :-?[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 küçükken korkunç bi olay oldu o yüzden oyuncak vede peluş ayı ve maymunları görmeye dayanamam[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hepsi bahane ordakı ayıyı çok sevdim ya.Yanlız bir kez daa gördüm ki düblajlar süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alın bu kıyağımı unutmayın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 guzel bir filmdi kanal dye helal olsun tekrardan.boyle filmleri sık sık gormek dilegi ile.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 izlememiştim izledim çok iyiydi .. masalsı bi anlatımı olduğunu duymamıştım güzelmiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 modern masal diyebiliriz ben o açıdan çok başarılı buldum. Bir masalı "saçma" bulanlara acil şifalar diliyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok güzeldi ya :) hele o son sahnede bittim annesi ile son günü ağlıyordum. Teddy ayrı ama[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bişey soracam,son sahnedeki annesi robotmuydu gerçekmiydi? Saç telinden gen örneğini alıp tekrar oluşturdular onu biliyorum,peki geri gelen ruhuyla birlikte 1 güne mahsus o eski monica mıydı yoksa sadece bi robotmuydu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elimdeki dvd deki dublaj , kanal d dekinden kat kat iyiydi bunu fark ettim, vede çoğu şeyleri atmaışlar mesela das ist gut esprisini o havuzda , tüm mechalar yakalanında dadının şarkı söylenmesi silinmiş zaten hehe vs vs (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ayı için çok teşekkurler bukadr tatlı biş olamaz gidip bulacam alıcam bidane aynısından:)Dublajda bir çok kısım atlanır veya kasten çıkartılır(rtük).Ama bi azerbeycan kanalını açtıgımda bizimkişni aklıma getirince çok fark oldugunu anlamak zor olmuyor.Ayrıca dublajdada dunya 1.siymişiz buda dip not lsun:=) Bana kardeşim 5-6 yaşındayken bu oyuncuların hepsi türkçemi biliyor demişti dublajın ne olduunu anlatana kadar canım çıkmıştı.Bu gerçekten dublajın ne kadar ıyı olduguna bır ornek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kardeşin 5-6 yaşında.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 5-6 yaşında falamdıda neyı kastettıgını anlıyamdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaslar filmin sonunda noldu yaa tam cocuk yataktaki annesine doğru gidiodu elektrikler kesildi :(([signature][hline]d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 annesiyle güzel bir gün geçiriyordu... ama zuzaylılar ona bugünün sonunda öleceğini söylemesini istediler david'ten sonrada ikisi birlikte uyudular... dediğim gibi ilginç bir pinokyo filmine benzitelebilir...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Xanthe, 27 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki: 5-6 yaşında falamdıda neyı kastettıgını anlıyamdım? bir köpek 3 yaşında ki bir çocuk zekasına sahiptir. Yani senin 5-6 yaşında ki kardeşin eğer ki dublajı farkedemiyorsa bu dublajın kalitesine bir işaret değil onun yaşı/zeka oranının bir sonucudur. sonuçta çocuklar aptaldır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Murk, 27 Ocak 2005 02:41 tarihinde demiş ki: Alın bu kıyağımı unutmayın. azuahahha helal olsun kardeş[signature][hline]^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Golge-i_Khan, 27 Ocak 2005 23:38 tarihinde demiş ki: said: Xanthe, 27 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki: 5-6 yaşında falamdıda neyı kastettıgını anlıyamdım? bir köpek 3 yaşında ki bir çocuk zekasına sahiptir. Yani senin 5-6 yaşında ki kardeşin eğer ki dublajı farkedemiyorsa bu dublajın kalitesine bir işaret değil onun yaşı/zeka oranının bir sonucudur. sonuçta çocuklar aptaldır. bence burdan bu sonucu çıkarmak aptallıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 peki.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 önceden iki kere verdıler bu fılmı . ben sinemada izlemiştim cok hosuma gitmişti[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar