Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemamı?Tiyatromu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi ki sinema ... insanlar sinema yokken tiyatro izlemeye mecbur kalıyolardı... sinemada daha gerçekçi doğal bi oyunculuk var tiyatro ekstrem örnekler dışında çok doğal ve izlenesi değil[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Her ikisininde verdiği tat farklı, kıyaslanamayacak kadar farklı[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Tiyatroyu nedense sevmiyorum bence kesinlikle sinema. Hem devlet tiyatroları hariç fiyatları da saçma derecede pahalı.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
kesinlikle sinema bence ortam meselesi bi yerde tiyatro çok yapay bence...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Love, when I get that dust, hit 'em up, re-cock then I get back up,
Love, when I get that gig, get a crib, get a car when tha grip stack up,[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 27 Ocak 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
prof. bir tiyatoya hiç gitmedim
ama bence farkı yok

tiyatrodaki ruh sinemada yok.gittiğinde anlarsın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
sinemada hareket kısıtlaması yok o bakımdan süper tiyatrodada canlı böle mis gibi bence ikisinin yeride farklı[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
  • Yeni Oluştur...