cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar sorun neden neden sonunda tamam oldu şimdi ben attan düşürme scpsi yaptim birtane normal silahlarda gate güzel çalışıyor magicallardada çalışıyor fakat! magicallara ekldeğimde server şöyle hata veriyor ERROR:(weap_staves.scp,148)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_tc_bs3' gibi daha nekadar magicala eklersem birde fenc silahlarinin spear olaninda daha da sorun çıkyor onda paradarvbe trigerida böyle on=@equip src.events +e_fencers on=@unequip src.events -e_fencers magicallarda ve normallerde 2-3 şeklinde ayni on=@equip oluyor :D bununda neden benim eklediğim attan düşürme eventi şu şekilde on=@equip src.events +e_halberd on=@unequip src.events -e_halberd ve magicallardada aynisi olduğundan yani şöyle ... On=@Equipif ( < 20.0) src.sysmessage Bu silahi kullanacak beceriye sahip degilsiniz. unequip endif yani magicallarda 2 sefer on=@equip trigeri karışıyor böylecene sphere sorun veriyor ne yapmaliyiM? [Bu mesaj cacan3 tarafından 27 Ocak 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cacan3 tarafından 27 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 On=@Equip if ( < 20.0) src.sysmessage Bu silahi kullanacak beceriye sahip degilsiniz. unequip endif src.events +e_halberd şeklinde yap .[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pekiya fencinde spearde paradarbe var ya onu nasıl halledeyim? oda bir event magiccalrda 3triger ayni oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aynısını yapacaksın ne farkederki.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şimdi lol dicez tartışma çıkcak :-)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aman aman :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yani bak şimdi magicallarda böyley yaptım doru yyaptım On=@Equip src.events +e_maces if ( < 100.0) src.sysmessage Bu silahi kullanacak beceriye sahip degilsiniz. unequip endif on=@unequip src.events -e_maces şimdi birde paradarbe gelirse atiyorum onunda triger şöyle olsun src.events +-e_paradarbe böylemi olacak ... On=@Equip src.events +e_maces src.events +e_paradarbe if ( < 100.0) src.sysmessage Bu silahi kullanacak beceriye sahip degilsiniz. unequip endif on=@unequip src.events -e_maces src.events -e_paradarbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Aynı silaha bu iki eventı vericeksen eğer ; aynen öyle . edit : eventları if den sonra ver , yoksa if in anlamı kalmaz , adam 0 mf olsa bile alır direk eventı . [signature][hline]coming soon ... [Bu mesaj Xcrack tarafından 27 Ocak 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 i_tc_bs3 diye item yok.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mahuahua treasure chest bs :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :D bende var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 On=@Equip if ( < 100.0) src.events +e_maces src.sysmessage Bu silahi kullanacak beceriye sahip degilsiniz. unequip endif on=@unequip src.events -e_maces yani bu dorusu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayir. if !( == 100.0) src.sysmessage Bu e$yayi kullanacak yetenege sahip degilsiniz. return 1 else equip src.events +e_hede return 1 endif gibi gibi.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 on=@unequip src.events -e_hede return 1 yapacaksin.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Duplicate trigger hatasının ne olduğunu bilmek için biraz ing yetiyor galiba .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yok benim yaptım doğru eyer if döngüsünün altına koyarsam bu sefer eventin bir anlami kalmiyor if döngüsünün altına koymazsam oradaki skille bağlı olmadan benim eventin scriptinde vermiş oldum skille bağlı kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: cacan3, 27 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: ERROR:(weap_staves.scp,148)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_tc_bs3' Çok basit, burdada dediği gibi orada, iki kez ON=@Equip kullanmışsın. Hepsini bir on=@Equip in altında topla, sorun düzelecektir...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nebula scplerinde bütün magicallarda herkesin dikakt etmesini sitiorum bronx bütün magicallarada mesela 20sw skili istior if döngüsünü altalta 2 kere yazmış server onlardada sapıttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Normal ki o ? if xxx || xx kullanmamış onun yerine if xx if xxx kullanmış , çok mu zor bişey bu ? said: cacan3, 27 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki: yok yok benim yaptım doğru eyer if döngüsünün altına koyarsam bu sefer eventin bir anlami kalmiyor if döngüsünün altına koymazsam oradaki skille bağlı olmadan benim eventin scriptinde vermiş oldum skille bağlı kaliyor iyide sen bu eventı if den önce verirsen senin if gerçeklemese de alır , gerçekleşse de alır , biraz kafa yorarak koyarsan yerine , saniyeni bile almaz :)[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Xcrack gerçi eline almayıncada event'i alıyor ama alamayınca unequip ettiriliyor oradada event gidiyor sadece biraz byte yiyor o kadar ;) tabi mantıklı olan sağlıklı bir şekilde silahı eline alınca event'i oyuncuya ataması.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: eline almayıncada event'i alıyor ama alamayınca unequip ettiriliyor. alamayınca da derken alınca da mı demek istedin , yoksa demek istemedin mi :D[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eauheu anlayın işte gecenin 01:27 'da anca böyle bir cvp gelebilir lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Lol deme sakın , tartışma çıkarma gece gece :D[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar