Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 1: yakıcı bünye yi geri almak için yapıyo kesin 2: sizin banyoda halı mı var?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 DEnenecek ieyler valla bitsin 1 tatil. Abi derste sıkılınca napiosunuz partimi veriosunuz? Allahım ya. P.S: Tuvalette halı var :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
yellowdream Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o a4 kağıt o şekilde katlanmazsa yanmıyomu?????????
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Alomatik_2k, 27 Ocak 2005 11:23 tarihinde demiş ki: 1: yakıcı bünye yi geri almak için yapıyo kesin 2: sizin banyoda halı mı var? Bizim var, gayet de normal abi Bir klozetin altında olur böyle ufak, bir de lavaboda elini yıkarken bastığın yerde olur yine ufak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Chemical, 27 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki: çişiniz varken tuvalete oturuyorsunuz tam işemeye başlarken kağıdı yakıyorsunuz Kağıt yanarken bırakabiliceğiniz tek yer klozet olduğundan ve klozette siz oturduğunuzdan işinizi bitirip kalkana kadar hiçbirşey yapamıyosunuz (yere atmak ve üflemek yok yere atarsanızda tahminen halı olur) Pipisini yakar insan bunu yaparken ya eheh =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biizm klozetten lavaboya uzanabiliorum direk oraya atarım valla suyuda açarım benım için pek eğlenceli bi oyun olmaz ondan :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hali derken hani sirf tuvaletlere serilen bi tane klozetin altina bi tane muslugun onune yere biride klozetin kapagina takilan hali gibi seylerden bahsediyo sahsen kagit cok yaktigim icin sikildigim zaman havaya atarim iki elimin arasinda sak diye vurarak sondururum biraz kuller dagilir ama olsun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 uğraşcak daha iyi şeyler bulmak lasım bunnar ne ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Slat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 başllıktan anlamıştım zaten boş birşey olduğunu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 chemical yine yaptn yapıcanı ya .Nerden aklına gelıo bunnar annamıorum:)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Maedhros_Laorx, 27 Ocak 2005 03:03 tarihinde demiş ki: şey.... ben yapamadım.:( çok utanıyorum. ya 2 saat once okudum bunuda net gitti varya yarildim harbi super bomba yapmissin :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet halı derken onu diyorum ben:) Şimdi hatırladım bu televizyonda son derece ünlü bi macera programındaki değişik oyunlardan biriydi Ada var hani adaya gidiyorsun acaip bir ortam çok kaliteli oyunlar var işte adventure oluyo direk oyuncular geçmeye çalışıyor Adada bi oyun vardı böyle (her programda değişiyordu bunlar) Kağıtları tutuyorlardı adamın karşına orada çalışan bi görevli var oda tutuyo yakıolardı kim yanarsa bırakıyodu.:) Ya mesela bilek güreşide çok saçma bişi hele mumlu bilek güreşi tamamen saçma ozaman[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Chem olim Baloncu die yazdılar die Yakıcı bünye 'yi geri almak icin yazdın dimi seni seni Baloncusun sen Baloncu ehüehü :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 piskopatlık bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 chemicalin gercek yuzunu 1 kere daha gostermek istiyorum o bir kimyasal o bir baloncu o bir yakici bunye o o o chemical marsh ![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yoksa yoksa onlar kardeş mi ? :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Damn!!![signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 görürsün sen dis.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 chemical kaç yasında beyler bu arada bız seviyoz adamı ama yasını bılmıyoz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eger deminki resim onun gercek resmiydiyse 9 10 :) [$akka len $akka ama bilmiom falla][signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mazohist ve sadist karması bir şeysins sen..[signature][hline]Ordek...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 17yim o resim eski[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 güzel olur aslında bunun multiplayer ı ama oynayacak adam lazım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Popeye, 27 Ocak 2005 09:42 tarihinde demiş ki: sen balon yapmaya devam et ugraşma böyle şeylerle
Öne çıkan mesajlar