Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hackerlikla ne alakasi var yaw :) adam sifreni istemis sen de vermissin birak allasen ya :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya süper ya fake i çakmşlar yine..bi site wardı böyle geçen kullanmıstık birbirimize karsı yiyen yemsti sora kzın tekine göndermistik hemen kıllanmıstı bunda bi gariplik war demisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 auhauha gizli soru adam deiştirmiş ztn LOL :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: prozzak, 27 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: auhauha gizli soru adam deiştirmiş ztn LOL :) yardım etmeye çalışmıştım.. hiç yakıştıramadım :yapma::yapma:[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 deso saol yardım etmeye çalıştn ama insan kendi şifresini kendi werince şapkasını önüne alıp bi düşünüo:P ya ben denedim kaç defa gizli soruyu yok bulamadm ama gene de saol düşünmen yeterli[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sen 4-5 senelik yontemle sifreni kaptirmissin galiba cok aci[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla mailleri bi yerlere üye olmak haricinde kullanmıyorum resmen...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 16:44 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun.hackerlara lanet okumak yerine daha tedbirli davranmalıydın. [signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 millet için 4 5 hatta 6 yıllık yöntem ama ben ilk kez karşılaştm sağlık olsn allahtan msn chatlog u cd ye kaydettiim için tüm listemdeki herkesi tekrardan ekledm ettm o yüzden kaybm az mail adresim haricinde bi de tüm bağlı bulunduğum sitelerde mail adresimi deiştirmek zorunda kaldm[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar