prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya mailim hacklendi kafayı yicem. Ark bana bi url linki attı bak resmini buldm netten die bende boş bi anıma geldi açtm hotmail şifremi istio bende yazdm anlamadm çünkü arkım böle aptallıkları wardır böle saçma sapan şeyler yollar die. Dünden beri giremiorm meğersem hacklenmiş o dosyayı hacker dier arklarıma yollamaya çalışmış filan. Ya nedir bu hacker ların istedikleri. Bunu bulsam naparm bilmiorm şuanki sinirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende merak ediyordum hala fake maillere kanan varmı diye. geçmiş olsun.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hehe harbiden he fake mail yemişin hehe kolay değil valla :D neyse zamanla alışırsınız[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fake mail ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 birlikte gülmesini sewerim ama bana gülününce herşey farklı olur soulcube kulahları deişmeyelm istersen ztn sinirliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kızma guzel kardesim. gercekten gulunucek sen aglıyosun diye herkesin aglamasina gerek yok. burda gelicek cevaplara katlanicaksin. o yuzden yani bi kere bence cahil bi insan o mailleri yutar ve verir şifresini. ama sen cahil biride deilsin. o zaman ne yapmak lazım gulmek!! gulecekler tabi. sende kızacaksın ama bu sekilde degil!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :) haklısın nse artık sağlık olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende diyorum ama dinleyen yokki :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haha çok hoş ya fake mail yemek de ayrı bir beceri.Bunu eklemeden de geçmek istemiyorum.[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben 6 sene önce falan yemistim bu numarayı :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yani hiç hacklenmemiştm bende bi türküm neticesinden anca başımıza bşi gelince önlem alıorz milli olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bi arkadasa hotmaile alternatif skin diye fake yemistim lol hic unutmam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kızma ya prozzak ben gulerken eskıden yaptıklarım geldı :) ben onceden bu fake mail olayıyla 20 küsür kişinin mailini almıstım ama iyi niyetliyim galiba hiç bişey yapmamıstım ve hala da bazılarının haberı yok aldıgımın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nse artık yapmıosan sorun yoq soul :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 7 sene öncede irc den superonline a takılıodum hatırladıım kadarı ile. Birisi surda yetki vercem diip /concon falan yazdırmıstı pc kilitlenmisti falan güsel olmustu tırsmıstım ueh[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben bu işi tutmaya başladım dur gıcık olduklarımı oynatayım biraz belki yerler yiyenler varmış baksana :)[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hacklanmamissinki?direk sifreni vermissin adama.bosuna uzulme istersen.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hack değil fake[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mayh3m, 27 Ocak 2005 15:50 tarihinde demiş ki: 7 sene öncede irc den superonline a takılıodum hatırladıım kadarı ile. Birisi surda yetki vercem diip /concon falan yazdırmıstı pc kilitlenmisti falan güsel olmustu tırsmıstım ueh bende concon lu bir websayfasına yönlendirilmiştim.. Birde icq da 1 nolu icq ya sahip görününenler olurdu şifre falan isterlerdi onu yemedim ama :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 geçmiş olsun.hackerlara lanet okumak yerine daha tedbirli davranmalıydın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haydaaa tmm kardeşim tmm ben werdim ben kaşındm ama nerden bilebilirdim ::)?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hacker değil hekır ya da lamer yazmalıydın oraya. terimlere tikkat .. piliz :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hacker değil kekır ne de olsa kekliyo...[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi gizli soru diicem ama herhalde çok geç oldu... orayı bi daha dene ister ama...[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar