BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Nasıl önlerim bunu gecekten el deymiyo + monitor kapanıyo ekran kartı yüzüdnen bi prg filan varmıdır ayarlamak icin bunu fan taktım alete banamısın demiyo deli olucam artık buzdolabına koydum kartı sogudu cıkardım taktım 5 dk icinde 50 derece oldu mubarek HELP[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 iyide neden olur nedeni lazım :([hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kart eskimiş zaten değiştir onu :) Nedenine gelince. Voodoo3 3000 ler zaten normalde çok ısınırlardı. Senin kasa içindeki sirkülasyon yeterli değilse onunda sonucunda daha da ısınıyordur. Hava sirkülasyonunu etkileyecek gereksiz ıvır zıvır kablolar varsa sökmeni öneririm.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sıvı nitrojen tavsiye ederim :)[hline]deep. Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bendede aynı sorun wardı.. bilgisayar takılıodu fln.. aldım silikon sıktırdım kartın üstüne.. şakır şakır şu an... (da dorusu eski bilgdeydi :) )
Öne çıkan mesajlar