Cezair Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Small house'lar haric diğer evleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz[signature][hline]Cezair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 UO Patch yap görürsün.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben patch'siz oynarkende görüyordum.Acaba mul'larla oynamış olabilir misin?[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Uo'yu baştan kur girdiğin client'a dikkat et vs vs...[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 serverın multi.mul dosyasından farklı birşey kullanıyorsan veya multi.mul'da olmayan bir evi scriptlerine eklediysen kullandığında gözükmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar