Cezair Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Small house'lar haric diğer evleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz[signature][hline]Cezair
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 UO Patch yap görürsün.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben patch'siz oynarkende görüyordum.Acaba mul'larla oynamış olabilir misin?[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Uo'yu baştan kur girdiğin client'a dikkat et vs vs...[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın....
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 serverın multi.mul dosyasından farklı birşey kullanıyorsan veya multi.mul'da olmayan bir evi scriptlerine eklediysen kullandığında gözükmeyecektir.
Öne çıkan mesajlar