yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Olm çok güldüm, izlemeyen varsa benim gibi onlarda gülsün. Repostsa repost ulen ! http://www.youtube.com/watch?v=cHvLJ3RKgxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi izledim bunu güzel troll ya edit: camı hafif açıyoya telefonu sokup fotograf çekerdim.sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 basarili troll (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ulan ne salak bişeydir ub. ben de hani arabandan indi millet fotoğraf çektirdi falan sanıyorum. millet görmeid ki adamı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Hani öyle ölünecek bir gülme falan göremedim ben ne içiyorsunuz siz ya sonra abuk sabuk konularda kaliteli ayağı yapiyorsunuz. espri anlayışınız 1 tavuk dürümün ötesine gidememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bunlara guluyosunuz sonra neden recep ivedik 7 cekiliyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Hep benim yüzümden çekiliyor Recep ivedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 sen yok musun seeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 epic troll xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 nerede güleceğiz ya, kaçırdım. şu komik bak, "they cant be untie, mihriban" https://www.youtube.com/watch?v=SP7ujpuJ478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 harbi bende, arabadan indi de öyle kandırdı falan zannettim. Simsiyah filmli araba, içerde allah var deseler inanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Çok komik kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar