StRencher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yaklaşık 4 5 aydır evde dişi bir hamster besliyorum. Yalnız dün garip bir olay oldu: Her zamanki gibi kafesinden çıkarıp, çubuklarla sabitlenmiş topuna döndürmesi için yerleştirdikten sonra 5 dakikalığına odama geçtim. döndüğümde ise şok oldum çünkü Hamster'ımın bütün tüyleri diken diken olmuştu. Berserk modu'nda bana bakıyordu. O sırada oda soğuk olduğu için belki ısı sebebi ile gerçekleşmiştir diye kendime telkinde bulundum ama bu gün yanına gittiğimde yine aynı şey ile karşılaştım. Tam iki gündür tüyleri diken diken! Tabii ki bir kirpi gibi sert değiller, yumuşacıklar fakat nedense gruplar halinde havaya dikilmişler. Bir hastalık kaptı diye çok üzülüyorum. Acaba bu genetik ya da hormonel bir problem mi, yoksa gerçekten de hastalandı mı? Eğer Beni aydınlatırsanız gerçekten sevinirim. Umarım kötü bir şey değildir :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hamsterlar hakkında fazla bilgim yok o yüzden birşey söylemek istemiyorum, yanlış bir bilgi olabilir. herhangi bir veterine danışabilirsin bu konuda, hatta en iyisi bu olur..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 133) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kötü bir şey ise yıkılırım, ama veterinerden duymaktansa sizden duymayı tercih ederim :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benimde bi tane hamsterim war cok minik bembeyas seker bisi.. teddy deniliodu sanirim bunlara .. seninkinin cinsi tam olarak ne? üzülme ama onlarin ömürleri zaten cok kisa =([signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 umarım kötü bişeyi yoktur : /[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 vanille, beyaz üzerine pembe-sarı lekeli. cinsini tam olarak bilemiyorum şirin olduktan sonra cinsi önemli değil. Ömürleri kısa evet biliyorum o da ayrıca bir üzüntü kaynağı oluyor benim için. bir gün kafesine baktığımda cansız bedenini görmeyi hiç istemiyorum :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benim aslinda iki tane hamsterim wardi birisi disi birisi erkekti.. disi olan erkegine saldirip öldürdü..cok kötüydü yaa.. onun minicik bedenini kafeste görünce kötü oldum baya. veteriner hamiledir kesin bebegini korumak icin yapmistir dedi kac ay gecti hicbisi yok haywanda hala dourmadi =) ilginc hayvanlar yani baya,ciddi bisey olcagini sanmiyorum ama ü$ümüstür belki sadece =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sorma, menapozdaydi sanirim =) kafesi parmagimi soktugum zaman isirioo hatta birakmio 2dk hehe sallayinca anca düsüo yerine =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hehe geyik yapmasini cok ii bilirdim ama konunun icine etmek istemiorum =) herneyse güseldir hamsterlar =p[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 farelerde insanlar gibi aylık adet görürler..tabi dişiler için geçerli erkek fare ise çiftleşmeyle ilgili bi problem olabilir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim bi arkadasim vardi ayni kafeste kucuck kafeste 4 tane hamster besliyodu. e hepsi oldu dogal olarak. bide bisey sorucam. dark wing duck eskiden cizgi film adiydi dimi :) vampir duck ben kucukken ruyalarima giriodu o heyven :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet cizgifilm kahramanıydı :) .. orjinal bi çizgifilmdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hatta sarkisi cok tatliydi :) ben onu hep bizim yatak odasinin arkasindan cikicak sanardim. daha cikmadi ama her an cikabilir :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bende evde yaklaşık altı aydır 6 tane hamster besliyorum. Şu ana kadar seninki gibi bi problem hiç olmadı. Bence aldığın Pet Shop'a sorarsan iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hamsterların ömrü ne kadar , merak ettimde.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şimdi, bu gün gidip baktım düzelmiş... bi hastalık atlattı galiba ama dur bakalım. BU ARADA LÜTFEN UNCLA'NIN SORUSUNUN CEVABINI BURAYA YAZMAYIN ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM!!! ...lütfen...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ömürlerimi şey :-p hmm ömürleri uzun olmayabilir. böyle bilelim. belki onlara göre uzun fakat bizim için olmayabilir. o yüzden ricasını kırmayayım strencher'in söylemeyeyim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayvancağızı beslerken ciddi ciddi stres'e giriyor insan yaa. "ya bugün ona baktığımda...." ya da neyse sözlere dökmiyim, üzülüyorum böyle şeylere...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar