Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil schengen vizesi

Killer

Öne çıkan mesajlar

Lancelion said:

o isin sonu schengen haci, 2 gunluk uzatma olmaz.

en azindan finska'da yemiyor =< belki eesti'de fazla gocmen yok diye aradan kaynatabilirler basvurunu, hizli cikar.

schengene başvuru daha çok masraf. sigorta ot bok

@Seru oturma iznin yokken yokken çıkma diyolar ztaen
Sosyal ağlarda paylaş

almanya 3 günde verdi bana geçen sene vizeyi ama fransa euro cup için hızlı vize olayını çıkarttı şimdiden uygulamaya koydumu bilmiyorum.

Ama daha önceden vizenin olduğu ülkenin konsolosluğundan bilgi alabilirsin belki daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

annem de şimdi panik yaptı o tecil belgesi nerde gelmyiosun ülkeye diye. gidemiyoduk şimdi gelme diyo sdfja. lan ben elçilikten tecil ettim geçti gitti adam bişey demedi yani bana. hayırdır yani

Sen askerlik işlemlerini başlatalı ne kadar oldu? 45 gün falan sürebiliyo, işlem tamamlanınca da elçilik/konsolosluk neyse, yeni askerlik durumunu bildiren belgeyi teslim alman için çağırıyo seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Killer said:

annem de şimdi panik yaptı o tecil belgesi nerde gelmyiosun ülkeye diye. gidemiyoduk şimdi gelme diyo sdfja. lan ben elçilikten tecil ettim geçti gitti adam bişey demedi yani bana. hayırdır yani

Sen askerlik işlemlerini başlatalı ne kadar oldu? 45 gün falan sürebiliyo, işlem tamamlanınca da elçilik/konsolosluk neyse, yeni askerlik durumunu bildiren belgeyi teslim alman için çağırıyo seni.

haziranda başvurdum. çağıran falan da olmadı. gel belge al falan da demedi. dese çünkü ben 2.5 ay türkiyede kalmazdım.

edevlet şifremi hatırlamıyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...