Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 yazdım kank geri. o gün attığım hiç bi mesaj gitmemiş nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ispanya'da yokmus. vfs'ye parasi neyse vereyim dedim "10gun minimum suremiz :/ " dediler. focking peasants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 schengen olayı yalan zaten ya. bilet de ertelenmiyo bunların insafına kaldık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 sen ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Hollanda'da 3-4 günde veriyor. P tesi başvuru yapsan, Perş geri gelmiş oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ben de hollandadan 4 günde almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 o isin sonu schengen haci, 2 gunluk uzatma olmaz. en azindan finska'da yemiyor =< belki eesti'de fazla gocmen yok diye aradan kaynatabilirler basvurunu, hizli cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 oturum izni aldıktan sonra süresinin yarısında veya sonuna gelsin gir çık yapınca o izin iptal olmuyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Lancelion said: o isin sonu schengen haci, 2 gunluk uzatma olmaz. en azindan finska'da yemiyor =< belki eesti'de fazla gocmen yok diye aradan kaynatabilirler basvurunu, hizli cikar. schengene başvuru daha çok masraf. sigorta ot bok @Seru oturma iznin yokken yokken çıkma diyolar ztaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bugün başvuruyu yaptım. bir de dilekçe yazdım şyöel böyle hata olmuş vs diye. uçak biletini çıkarmıştım onu da attachledim. çok zor ihtimal 2 hafta var. olur mu olur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bugün mail geldi trp extended diye. kartı çıktığında alabilrsiniz falan. sanırım gelebiliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 drama bak şimdi de eve bakaya kaldı belgesi gelmiş. halbuki başvurdum ben haziranda tecilin uzaması için. thnx hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 fransa vizeleri 2 günde çıkıyor diye haber çıkmıştı geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 annem de şimdi panik yaptı o tecil belgesi nerde gelmyiosun ülkeye diye. gidemiyoduk şimdi gelme diyo sdfja. lan ben elçilikten tecil ettim geçti gitti adam bişey demedi yani bana. hayırdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 almanya 3 günde verdi bana geçen sene vizeyi ama fransa euro cup için hızlı vize olayını çıkarttı şimdiden uygulamaya koydumu bilmiyorum. Ama daha önceden vizenin olduğu ülkenin konsolosluğundan bilgi alabilirsin belki daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ya aga uzattılar diyorum oturma iznini. problem değişti şimdi sdf. ama iyi bilgi topladık yani burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 adam bilgi vermiş ne öğürüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Killer said: annem de şimdi panik yaptı o tecil belgesi nerde gelmyiosun ülkeye diye. gidemiyoduk şimdi gelme diyo sdfja. lan ben elçilikten tecil ettim geçti gitti adam bişey demedi yani bana. hayırdır yani Sen askerlik işlemlerini başlatalı ne kadar oldu? 45 gün falan sürebiliyo, işlem tamamlanınca da elçilik/konsolosluk neyse, yeni askerlik durumunu bildiren belgeyi teslim alman için çağırıyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 edevletten baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Nigger_of_the_sand said: Killer said: annem de şimdi panik yaptı o tecil belgesi nerde gelmyiosun ülkeye diye. gidemiyoduk şimdi gelme diyo sdfja. lan ben elçilikten tecil ettim geçti gitti adam bişey demedi yani bana. hayırdır yani Sen askerlik işlemlerini başlatalı ne kadar oldu? 45 gün falan sürebiliyo, işlem tamamlanınca da elçilik/konsolosluk neyse, yeni askerlik durumunu bildiren belgeyi teslim alman için çağırıyo seni. haziranda başvurdum. çağıran falan da olmadı. gel belge al falan da demedi. dese çünkü ben 2.5 ay türkiyede kalmazdım. edevlet şifremi hatırlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 usta senin onun bi takibini yap, adamlar işini yapmış mı yoksa biyerde takılı mı kalmış ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Giriş çıkışta problem olmuyor ki artık ayrıca, benim bildiğim o kontrolü kaldırdılar gümrük kapılarından. Yanlış mı hatırlıyorum ? Sallıyor muyum ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 salliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sallamiyor, yok gumruk kapilarinda kontrol artik. gecen hafta bakaya durumundayken giris cikis yaptim, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sans o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar